- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
rise01
csendes tag
Sziasztok. Keresgéltem de nem igazán találtam megoldást a problémámra. Igazából magam sem értem a jelenséget remélem ti tudtok segíteni.
A hiba a következő: kb 2-3 napja csak úgy elkezdett csökkenni a teljesítménye a vga-mnak.
Ezt úgy vettem észre, hogy futott pl. a CS GO (azért ezt említem mert itt tudom fix fps számomat) és a szokásos 290-300 fix fpsből átváltozott 250 majd droppolva 160 is akár. A rendszeres fps leesés eléggé zavaró és darabossá teszi a képet is. Ha lekorlátozom 200 fix-re akkor 200 majd 130-150re esik vissza többször is. Más játékokban is megmutatkozik ez a fajta teljesítmény visszaesés csak ott a drop ritkább viszont vagy 20-30-40 el is kevesebb képkockát produkál mint ezelőtt pár nappal és ettől nagyon lagg feelingje lesz az egésznek.Amit eddig próbáltam: Kipucoltam a gépet fizikálisan is és szoftveresen is (ezek mondjuk nálam rendszeres dolog)
Új driver (ezzel majdnem még rosszabb lett mert belekerült valami Chill funkció ami összetúrta az egészet de azt sikerült kikapcsolnom)
VGA Stressz teszt: Lehet, hogy csak nekem fura, de eddig amikor néztem a hőmérsékletet 56 foknál nem ment feljebb pedig régebben normál játék alatti terhelésnél 60-65 fok volt a "normális" most meg 100%on sem éri el a 60at sem (ez a teszt program saját mérése).
1-1,5 óra CS GO után 36 foknak írta a vga Corsair LINK-es hőmérséklet figyelőm. Lehet, hogy nagyon butaságot gondolok de ez majdnem olyan mintha nem akarna 100%on futni a kártya.Van valami ötletetek, hogy ezzel mit tudok kezdeni? Vga kártya próba csere sajnos nem tud szóba jönni.
Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest