- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rise01
csendes tag
Sziasztok. Keresgéltem de nem igazán találtam megoldást a problémámra. Igazából magam sem értem a jelenséget remélem ti tudtok segíteni.
A hiba a következő: kb 2-3 napja csak úgy elkezdett csökkenni a teljesítménye a vga-mnak.
Ezt úgy vettem észre, hogy futott pl. a CS GO (azért ezt említem mert itt tudom fix fps számomat) és a szokásos 290-300 fix fpsből átváltozott 250 majd droppolva 160 is akár. A rendszeres fps leesés eléggé zavaró és darabossá teszi a képet is. Ha lekorlátozom 200 fix-re akkor 200 majd 130-150re esik vissza többször is. Más játékokban is megmutatkozik ez a fajta teljesítmény visszaesés csak ott a drop ritkább viszont vagy 20-30-40 el is kevesebb képkockát produkál mint ezelőtt pár nappal és ettől nagyon lagg feelingje lesz az egésznek.Amit eddig próbáltam: Kipucoltam a gépet fizikálisan is és szoftveresen is (ezek mondjuk nálam rendszeres dolog)
Új driver (ezzel majdnem még rosszabb lett mert belekerült valami Chill funkció ami összetúrta az egészet de azt sikerült kikapcsolnom)
VGA Stressz teszt: Lehet, hogy csak nekem fura, de eddig amikor néztem a hőmérsékletet 56 foknál nem ment feljebb pedig régebben normál játék alatti terhelésnél 60-65 fok volt a "normális" most meg 100%on sem éri el a 60at sem (ez a teszt program saját mérése).
1-1,5 óra CS GO után 36 foknak írta a vga Corsair LINK-es hőmérséklet figyelőm. Lehet, hogy nagyon butaságot gondolok de ez majdnem olyan mintha nem akarna 100%on futni a kártya.Van valami ötletetek, hogy ezzel mit tudok kezdeni? Vga kártya próba csere sajnos nem tud szóba jönni.
Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Peugeot, Citroën topik
- Hardcore café
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest