- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripley
tag
A csíkozás pont az 1080 utáni "i" betű miatt adódik. "i", azaz interlaced. A kép nem egyszerre frissül, hanem mindig csak a fele, fésűszerűen, első sor igen második nem, majd fordítva. A "p" progressive frissítésnél mindig frissül az egész képtartalom, nincs akkora zaj, nem csíkozódik, viszont drágább.
-
Ripley
tag
Ettől tartok én is, és nem is videókártyához kellene, hanem külső tunerhez aminek nincs más, csak vga kimenete. Sajnos tudtommal az RGB nem szinkronnal keverve jön ki a VGA-n, ezért nem valószínű, hogy működne.
Egyébként van olyen eszköz ami megcsinálja az átkeverést, csak az nem egyszerű kábel és 25E körül kezdődik, azonban ha esetleg működne akkor sokkal olcsóbban meg lehetne úszni.Esetleg olyan dolog, hogy VGA->Composite is jó lenne e helyett.
-
Ripley
tag
Fel!
-
Ripley
tag
Fel!
-
Ripley
tag
DVI verzió van a Pixmanián, de VGA-sat még mindig nem találtam elérhető helyen, a képek is egy francia oldalról vannak, úgy meg sajnos nem értek. És amit a rendelési oldalból ki tudtam hámozni, Magyarországra nem viszont Kongóba és minden isten háta mögötti kis délamerikai országba szállítanak.
Találtam kapcsolást is, de mivel nagyfrekvenciás jelekről beszélünk, ezért a tervezés mindenképp nyákon, és nem próbanyákon kivitelezendő, ez pedig hosszadalmas, és költséges is. [link]
Kellene USA ismerős aki haza tudná postázni, de sajnos nincs
.
-
Ripley
tag
Érdekes, hogy az én topikom lett zárva, az a régebbi, de mind1 is.
Szóval nekem nem DVI->YPrPb hanem VGA->YPrPb kellene, ilyen kapható-e valahol kis hazánkban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest