- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
válasz
Telefunen #3068 üzenetére
Erre gondoltam.
De ezek alapján a 4870-es jobban tuningolható lesz (már aki szeretné még húzni), azáltal hogy nem egy tápcsatin kapja a +power-t hanem rögtön kettőn.
Persze kérdéses hogy mennyivel lehet még a "megemelt órajelt" megemelni, de akik szeretnek tuningolni azok így kaphatnak egy jó kártyát - ráadásul aránylag olcsón. -
CabalX
aktív tag
válasz
Telefunen #3051 üzenetére
Én azt furcsálom hogy az Intellel sikerült így megállapodniuk, mert igaz hogy (még) a diszkrét VGA fronton nem ellenfelei egymásnak azért mégiscsak rivális cég.
A "szabványosításnak" meg külön örülök.
Most így Ati + Intel VS Nv harc áll majd fel, és az Intel-t sem kell félteni, Ő is be tudja vetni a "meggyőző erejét" hogy valami elterjedjen és ne a rivális technikáját preferálják a szoftverfejlesztők. (A'la Nv esete a AC-vel...) -
Bundás22
őstag
válasz
Telefunen #1804 üzenetére
Mitől lenne jobb az 1066/CL7 mint az 1066/CL5? a ddr3 valószínűleg nem csak erről szól 1066/CL7 gyorsabb a 800/CL4-től akkor feltételezem
a különbség az az h az egyik ddr2 másik ddr3
többiek: mit kell kiakadni mert belinkeltem pár szép krájsziszos képet, azt hittem örültök majd neki, bocs
, egyébként már rég abbahagytam volna, el is mentem, már itt is hagytam a topicot de amikor visszanézek olyan provokatív válaszok születnek(hülyeségek, akinek nem inge ne vegye magára) ellenem amit nem hagyok szó nélkül, szal már rég elmentem volna csak ne provokáljatok, a tesztben egyértelműen jobb a ddr3-mas le is van írva, valamelyik nagyokos megint benyögi h mégsem és kezdődik előlről mi értelme provokálni, levan írva a tesztben punkt
-
Bundás22
őstag
válasz
Telefunen #1798 üzenetére
[OFF][OFF]800cl4-től mégis mennyivel jobb a felsőkategória 1066 cl5?
hát nem hinném h nagy difi
ha az iponos teszt nem kamu, akkor az 1066-os ddr3 csúnyán ráver a te ramjaidra isráadásul ők ugyanabban az alaplapban(annak minden hibájával, erényével ugyanolyan procival, ugyanolyanszoftverkörnyezetben tesztelték le), tehát ha nem kamu a teszt sokkal relevánsabb az iponos teszt mint a netről guberáltok nekem vmi ócska srceenshot-ot ami alatt kitudja milyen gép volt
[/OFF]
ON: teszteltem a crysis-t már nem is akarok 4870-est
(csak vicc)
[link]
-
leviske
veterán
válasz
Telefunen #1022 üzenetére
Ezért irtam, hogy " 20%-al marad le a 8800GT-től, mikor képességei többet sejtetnének ".. amit nem ugy értettem, hogy gyorsabbnak kéne lennie, hanem 20%-nál nagyobbnak kéne lennie a teljesítménykülönbségnek.
Csak rosszul fejeztem ki magam.
A 9800-as sorozat pedig szerintem egy rettenetesen nagy égés. Nem értem, hogy miért nem adták akkor ki már a 88GT-t 98-as ként...ja??? mert hogy kisebb lett volna az önreklám? ééértem....
A 8800GT nem volt túl jó üzlet az nV-nak... és azóta is egyhelyben állnak. Ezt pedig nem lehet arra fogni, hogy mert az ATi így is lassabb... ha így volna, akkor nem nyúlna ilyen mocskos eszközökhöz, mint a játékfejlesztők lefizetése...
A VIA-s dolgot viszont nem tudtam...
-
Bontosaurus
csendes tag
válasz
Telefunen #986 üzenetére
Egy tömb 4 db egyszerű artimetikai egységet tartalmaz, amik egy műveletet hajtanak végre, valamint 1db komplex artimetikai egységet, ami 5 műveletet hajt végre egy ciklus alatt.
A felvetésem erre vonatkozott. Lehet-e, érdemes-e ezt a felépítést átalakítani? Mondjuk 2 db 1 művelet, 2 db 3 művelet és 1db 6 műveletesre! A variációk száma sok. Ennél a példánál 96 db blokk, blokkonként 2+6+6=14 utasítás ciklusonként. Ez ~1,15GHz-es órajellel számolva 1,55 TFlops lenne.
Infó bővebben:
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest