- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
iceman1024 #44992 üzenetére
Ez alapján gyakorlatilag mindegyik kártya megfelel az elvárásaidnak, mert mindegyik tudja,a 7.1-et, ha jól tudom...a kérdés csak az hogy benne is legyen a dobozban az átalakító...(ezt azért érdemes még az üzletben lecsekkolni, mert sok helyen előszeretettel halásszák ki a dobozból majd értékesitik, 1500-2000ft-ért...)
Ezen kivűl pedig hogy melyik kártyát javasolnám? Ha megbocsájtasz, én nem ajánlanék kártyát,,soxor esett itt szó különböző márkákról, illetve hogy ki-mit-miért ajánl...érdemes kicsit bele olvasni a fórumba...és mérlegelni saját elvárásaid alapján...De ha csak az audio kimenet a szűrési feltétel, annak gyakorlatilag mindegyik megfelel -
twine
veterán
válasz
iceman1024 #44988 üzenetére
Igen pontosan,,,mivel lényegesen kevesebb a hangszórós, illetve HDMI-vel ellátott monitor van a piacon...a nagy többség D-sub, illetve DVI-on keresztül kapja a jelet...
Felettem viszont _Toka_ kollegának érdemes a hozzászólását komolyan venni, mert valóban mintha hallotam volna én is efféle szóbeszédet...
Tehát az átalakító a biztos,,,a többi amit irtam inkább csak drága találgatás -
kriszbon
őstag
válasz
iceman1024 #44988 üzenetére
Valaki itt a PH-n írta hogy valami jogdíjat vagy mit kell akkor fizetni, és akkor lehet hogy drágábban kellene adniuk a kártyát! De lehet hogy most nagy állatságot mondtam
-
twine
veterán
válasz
iceman1024 #44985 üzenetére
A DVI-HDMI átalakitó álltalában alap tartozék ezekhez a zsugákhoz, és tökéletesen viszik ki a hangot Tv-re, erősitőre...hiszen pont erre a célra találták ki a HDMI-t..
(csak a HDMI/HDMI kábelt kell megvenned)..
Szerk: Bár ha igazán maximalista vagy, és a pénz nem számit, akkor érdemes beruházni egy DVI/hdmi kábelre...hiszen egy csatlakozás/kontakt hibával kevesebb lehetőség...(csak hát az ára nem éppen kedvező ezeknek a kábeleknek)
Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest