- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz
afterburner_ #33396 üzenetére
Valami gáz van, de nemhiszem hogy táp lenne. Lehet egy sima win reinstall megoldaná. Mert videokari csere nem tesz olyan jót, pláne ha egyik másik chipgyártó közötti cseréről van szó.
-
slett27
addikt
válasz
afterburner_ #33363 üzenetére
Az a pontszám valóban nagyon sovány, mivel a 3DMark06 már nem használja ki az újabb VGA-kat rendesen, olyan 10.000 pötty körül kellene kapnod 4850-el is (Vantage már más kérdés, ott jobban lehetne látni a különbséget 8800GT és 4850 között).
A CPU pontszámod annyi, mint egy 3,4GHz-es P4-nek. Valami nem kap kraftot, lehet hogy mégiscsak táp lesz.
Igazából a 12V-os ág a lényeg, hogy ott mennyit tud leadni. Lehet a tápos topicban is kellene érdeklődnöd.
-
twine
veterán
válasz
A táp hibát el is felejtheted! ha elindul a teszt és le is fut,,akkor az nem táp probléma! Hogy miért 1000pont a CPU score azt nem tudom! Sajnos azt sem hogy 2500Mhz-en mennyi pontot kellene hogy kapjál....de hogy valóban kevés a kihajtáshoz abban én is biztos vagyok...Legjobb tudásom szerint minimum a 3400Mhz környéke az C2D-ban, ami valóban megkergeti a 4850-et! Viszont azt nem irtad melyik tesztet nézted...06, vagy vantage?
-
csabinka
tag
válasz
Sztem a proci is kicsi hozzá vagyis nem tudja kihajtani!Feszingadozás nem lépfel teszt közbe?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest