- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
Szab24 #13761 üzenetére
Nincs esetleg húzva valami a gépen? Ha igen, alapon még próbáld ki!
Azért gondolom, mert...
Itt még nem írtam le kezdeti szívásom történetét, megoldottam magam.
Szóval, a VGA cserémkor még a régi kártyámmal lepucoltam az nVidia drivert, majd kikapcs, kivettem a gépből a 9600GT-met, beraktam a 4850-et, majd az XP amint 32 biten kezdené kezelni a VGA-t/kezdeti csíkhúzogatás után/ lefagyott. Mindez úgy, hogy Vista induláskor felállt a rendszer, felismerte az új hardvert, drivert kért, kapott és ment minden flottul.
XP csökkentett mód detto, mint a normál. XP telepítő a driverek rángatásáig rendben, majd fagyás./talán innentől ő is 32 bitre váltana.../
Sokadik körben BIOS default-tal indítottam ... a rendszer felállt, felismerte az új hardvert, drivert kért kapott, ment. BIOS-ban visszapiszkáltam mindent, ugyanúgy fagyott az említett ponton. Proci 240-ről 232-re vissza/kizárólag ennyi/, és azóta megy mind a Vistám, mind az XP rendben mind 2D-ben, mind 3D-ben.
XP, Vista 32 bites.
Gyönge következtetésem: a Vista VGA drivere, esetleg a driver-kernel kapcsolat kevésbé támaszkodik a procira, mint az XP-é... -
korcsi
veterán
-
diegho
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest