- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
SetCHOO. #29656 üzenetére
Ez nem referencia kártya, ugye? Csak azért gondolom, mert annak tulképp nincs is hangja...
Van nekem a polcon egy GFX Chilla-m. Gondolkodtam azon, hogy rárakjam-e, de...
Helyedben legalább a hétvégét ráhagynám a hűtésre. Csak, hogy az is szokja a környezetet, ill. Te is őt. Hátha...
Többeknek tönkrement már a csere után. Persze nem feltétlenül attól, de nem lehet kizárni. Amúgy elviekben a gar. is ugrik...
Tovább megyek ... a helyedben nem is tuningolnám, ill. amíg a játékokkal nincs gond, a ventit se próbálnám vezérelni, ráhagynám a kártyára.
Aztán, ha nem tud meggyőzni pár nap után sem, akkor ...No, de engem csak akkor nem tudna meggyőzni, ha hibázna játékokban. Engem holmi Furmark nem érdekel. A 3DMark eredménye se győz meg önmagában addig, amíg játékok zömében gyorsabb, mint egy másik megoldás.
Vagy, ha tényleg süvítene! De a ref. kari nem süvít.De, ha ez is csak egy széllel szembeni kísérlet részemről, akkor felejtsd el! Minden esetre én ezt tenném. Nálam ez bevált.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest