- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szél
tag
-
Szél
tag
Jó, tudom, hogy mindenki más összegből gazdálkodik csak arra utaltam, hogy a játékokhoz nem igazán ez való, a teljesítményéből kiindulva. Lépjünk túl rajta!
Több mint valószínű, hogy az anyagi kereted szabja meg, hogy milyet veszel majd. Marha gyors amortizáció és technikai fejlődés miatt Én nem vennék csúcskártyát csak ha halomba áll a pénz otthon vagy ha megszállott lennék. Szvsz Én egy Gforce6600Gt-n gondolkodom, vagy X700... ha kijön hozzá valamilyen normális driver, mert ha nem nagyon javul akkor marad a 6600. -
Szél
tag
Hát ha megnézed a driver leírását akkor a 4.9 esetében nincs felsorolva a 9200! A 4.8 az utolsó ehez a karihoz. (4.10.-et nem néztem) Szerintem futass le egy 3dmarkot, és ha stabil akkor OK, ellenkező esetben Én 4.7-et javaslom. Teljesítményt???
Ettől a kártyától csak ezt ne várd. Szvsz arra jó, hogy összerakd a zsét egy jobb kártyára.
-
Szél
tag
Cső! Nekem gigabyte van és 4.7 Catalysttal (single bungle) van fenn -> stabil. TV kimenet működik vele. A 4.8-asnál magától újraindult a gép, nekem nem jött be.
Driverinstall előtt egy drivercleanert nyomjatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövedelem
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest