- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
Vagyis...hmmm???
Nekem AGP 8X-as Slotom van az alaplapomon és nincsen PCI Expressz!
-ilyen esetben melyik AGP-és jöhet majd szóba???
...mert ez a deszka:Asus A7N8X-X,húzni fogja még szerintem ''2 évig''. -
Szél
tag
-
Majstor
senior tag
válasz
mr_knight #20 üzenetére
Hát tistelt mr_knight nagyon nem akarok Flamezni...
De gyere ide próbáld ki és meglátod...
Én a Voodoo1-es óta instalálgatom a különb 3D Drivereket...és eddig majdnem soha nem vólt gáz (3Dfx,S3,nVidia TNT-tól az ATI-ig nuku probemm).
A ''majdnem'' Omegára vonatkozik...
de ha te ezt az Omegát óly jól ismered akkor légy szíves leírni az instaláció összes lépcsö fokát...
''SZVSZ'' -
Szél
tag
Jó, tudom, hogy mindenki más összegből gazdálkodik csak arra utaltam, hogy a játékokhoz nem igazán ez való, a teljesítményéből kiindulva. Lépjünk túl rajta!
Több mint valószínű, hogy az anyagi kereted szabja meg, hogy milyet veszel majd. Marha gyors amortizáció és technikai fejlődés miatt Én nem vennék csúcskártyát csak ha halomba áll a pénz otthon vagy ha megszállott lennék. Szvsz Én egy Gforce6600Gt-n gondolkodom, vagy X700... ha kijön hozzá valamilyen normális driver, mert ha nem nagyon javul akkor marad a 6600. -
mr_knight
senior tag
Szart töltöttél le nekem egyböl felismerte és attol még hogy neked nem jött be mert kicsit pancser vagy attol még nemkell lefikázni előfordul hogy nem találtad meg a rendes verzio nekem bejött mert tapasztalat de mivel te még nem jutottál el addig hogy felrakd akkor minek modasz véleményt ha még a képét sem látod.
-
mr_knight
senior tag
Szerintem egy 9200SE-nak és a többi nek a legjobb driver az az OMEGA az 6* jobb mint a CATALIST nekem bejött sokkal jobban teljesít több játéknál mint az a KATALISZT
-
Majstor
senior tag
Hát én is tudom hogy ez a kari nem valami ''Mustang'' de jobb karira most nem tellik...
Még egy évig kihúzom vele aztán a mai ''csúcs'' kariknak az ára is le fog menni...
majd addig összekapargatom a zsét és ránevezek egyre...
(Tudom hogy akkor az is lejárt cucc lesz...de akkor nem fogok SE-t venni az bisztos!)
[Szerkesztve] -
Szél
tag
Hát ha megnézed a driver leírását akkor a 4.9 esetében nincs felsorolva a 9200! A 4.8 az utolsó ehez a karihoz. (4.10.-et nem néztem) Szerintem futass le egy 3dmarkot, és ha stabil akkor OK, ellenkező esetben Én 4.7-et javaslom. Teljesítményt???
Ettől a kártyától csak ezt ne várd. Szvsz arra jó, hogy összerakd a zsét egy jobb kártyára.
-
Majstor
senior tag
Nemrég...pár hónapja az vólt rajta...most a 4.9-es van rajta...szerinted jobbann teszem ha visszarakom a régit???
-
Szél
tag
Cső! Nekem gigabyte van és 4.7 Catalysttal (single bungle) van fenn -> stabil. TV kimenet működik vele. A 4.8-asnál magától újraindult a gép, nekem nem jött be.
Driverinstall előtt egy drivercleanert nyomjatok! -
Majstor
senior tag
Ennek a ketyerének melyik a leggjobb ''Retró'' (
) Catalyst Driver???
-
Majstor
senior tag
UP
-
Majstor
senior tag
Az ismerösöm azt állítja hogy a régi kariknak a régi Driverek passzolnak igazán...
Én most nem a Doom3-asról papolok hanem a kari telyesítményéröl.
Hát ez-az nekem elég gyér a karim (9200SE) és nem akarom visszarakni a gyári alapcsomagot de érdeklödnék hogy ennek melyik a leggjobb Catalyst Driver???
Ilyen üzenet nem kell:
''Dobd a kukába azt a sz@rt és vegyél egy új karit!''
Mert pénzem nincs egy Hiper-Super-Gyilkos karira...sem annál kicsit gyengébre. -
kovi
senior tag
Töltsed le a 4.10 Catalystet, a 40Mb-st.
-
speedy..
csendes tag
Nekem gigabyte 9200-asom van és nekem a driver megy Virtualdub alatt, csak olyan a kép mintha nem lenne jó a tv norma. De a progiban nem lehet állítani.
Különben Omega 2551-es driverem van.Erre tud valaki valamit irní?Csak ezzel a driverrel mükszik a bemenet!! -
myrra
senior tag
az a driver a legjobb ami kiveszi a gépedből a kártyát és kidobja a szemétbe ahová való
-
Majstor
senior tag
Hát én nekem fogalmam nincs...
De az eggyik ismeösöm azt állítja hogy a régebbi kariknak a régebbi driverek passzolnak igazán...
Írjon valaki hogy melyik driver tud a leggtöbbet kihozni belöle...
Bármint a 9200SE-böl.
----------------------------
-
fcsaba25
csendes tag
Vettem egy ilyen kártyát és az lenne a gondom, hogy nem indul el
az a progi amivel tv-t lehetne nézni.
Azt irja ki, hogy ''The TV Player failed Initialize The Video.
Check Windows Device Manager To Ensure That The Correct Video Driver Has Been Instaled And Is Working Properly Before Attempting To Restart TV.''
Ki próbáltam töbféle driver-al és egyikkel sem müködik.
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest