- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
szerintem ezt a dolgot nem kell túllihegni. két _megremegés_ volt (2000 sydney, 2003 zágráb), de azért hoztuk a 2001es (2002es?) romániai eb-t, pedig ott is meleg volt a pite. szóval szó sincs _általában_-ról
szal az h kétszer nem jött össze, ez még nem sorsszerűség, nem a magyart sújtja a sors, ne parázzuk túl, az akkor úgy jött össze.
amúgy a vízis fiúknál megint azt látom, h nincs minden rendben. védekezés parádés, szécsinek alig van dolga. támadás szintén ölég jó, egészen a lövésig, mert ott nincs mázlink v nem figyelünk eléggé.
és ezért vagyunk nagyon-nagyon jók, még így is hozni fogjuk szvsz a meccset 2-3 góllal. ha az elődöntőre v döntőre minden klappolna, akkor megint hátradőlős olimpiai döntő lesz, mint sydneyben.
én személy szerint a kézis lányoknak szurkolok a legjobban az egész olimpián, nagyon megérdemelnék ezek a lányok. persze most jönnek csak a kemény meccsek, remélem menni fog a szekér. ott voltam zágrábban a döntőn... életem messze legnagyobb sportélménye, pedig voltam már pár helyen életemben (nou camp pl).
szal hajrá lányok, hajrá fiúk (vízisek épp most simítottak be végre egy fórt. 4-2 ide)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bestbuy játékok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 0perces Kolink KLA-003
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest