Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quakej
tag
Köszi a videós segítséget!
Letöltöttem újra a 2 db fájlt.
Régieket töröltem és bemásoltam helyünkre az újakat.
Átállítottam, ahogy írtad rw - rw - --- az engedélyeket, a tulajdonos és a csoport maradt root.
Sajnos így sem megy, maradt a listában az NVRAM hiba, de mondtam, hogy nekem ennek ellenére tökéletes a net, wifi kapcsolatom. Még megpróbáltam, hogy a tulajdonost és a csoportot átállítottam systemre, de így is maradt az NVRAM hiba. Érdekes.A telefon, amit ajánlottál, tényleg nagyon jó árban van, a mienk újabb változata lehet, megnövelt RAM, ROM, jobb kijelző, magasabb órajelű (1,5 GHz-es) de egy? vagy 4 magos a proci és 1 db SIM-es. Igaz én is 1 db SIM-mel használom a telefont, ez nem lenne baj. A beépíttet akku is érdekes.
-
poganytamas
senior tag
Nekem a home gomb vacakol néha, és nem tudom eldönteni, hogy csak várni kéne, tehát valami művelet miatt nem reagál azonnal, vagy más. Egyébként ezeknek az a baja, ugye én már szétszedtem, hogy nem igazi kapcsolók, hanem egy ívesen meghajtott fémlemezt nyomsz neki egy felületnek. Egy idő után elöregszik.
-
quakej
tag
Köszi a gyors választ!
Hogyan tudom megnézni a jogosultságot?
Gondlom az ES explorer-ben kéne.
Holnap délelőtt megnézem, ha lesz rá időm.Bosszantó a telefonod hibája. Nem gondoltam volna, hogy elviszed erre a helyre, azt hittem megcsinálod, ha kis hibája van a telefonnak. Remélem sikerrel jársz, mert én ugyan nem mertem ebbe a szervizbe elvinni
a telefonomat, de még egy döglött ellenállást se.Ehhez mit szólsz, szóltok?
[link]
Nem semmi, nagyon gondolkodom a cserén.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest