Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
thomgrande #8475 üzenetére
Bizonyára többet tudsz erről nálam.
Az magam is elképzelhetetlennek tartottam, hogy egyetlen hengerrel ilyen gyorsan lehessen 150mm szélességben helyenként 10mm mélyen is gyalulni.
De hogy ezt 12.000 1/perc fordulaton hogyan lehet 200 m/perc előtolás mellett magas felületi minőséggel megvalósítani, számomra talány.Talán sikerül egyszer a kezelőjétől, vagy a karbantartójától megkérdeznem.
"A füled szerintem kicsit félrevezetett. "
Ez meglehet. De úgy gondolom, hogy ha több kés visít egyszerre, akkor a hangszín marad, mint lassab fordulat eredménye, csak polifónikussá válik, mivel sok kés generálja. Addig ami legmagasabb zajt hallottam, az a forma-1 autók magas hangja. No, én ezt a profilgyalut élesebben visítónak érzékeltem a forma 1-nél is.
Azonban ha jól informált vagy (és miért ne lennél az?) akkor ez újabb kérdést vet fel számomra: Hogy is van ez a hullámok gyengítik meg erősítik egymást? Hogy is van ez a zajforma görbe, meg a rezonancia?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest