Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Így készül egy Earfun headset
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
válasz Márton111 #5550 üzenetére
"Ha van egy fúród akkor kapcsold már be és számolj 4-ig.Mindjárt kiderül hogy amit ajánlottál az 4-5 mp-ig pörög ."
A motorfék hiányára ha jól rémlik én hívtam föl Thyeby figyelmét... De lehet hogy más is mondta csak én nem olvasok rendesen...
Amit "ajánlottam" nem tudom kipróbálni... Ami itthon van fúrógépem, a kedvedért bekapcsoltam, három másodperc a megállási idő. De ismétlem, én magam hívtam fel Thyeby figyelmét erre, hogy ezt bele kell kalkulálni hogy idő míg megáll (hanyag módon 2mp-et írtam, vessetek a mókusok elé), és ez a vezetékes ellen szólhat.Neki kézben való fúrásra kell a gép, nem állványos, és nem is csavarozáshoz.
Én nem vagyok ellene a 18 voltos gépnek sem, valóban nem nehéz (akku nélkül 1,6 kg) csak annyit mondtam hogy szerintem érdemes ezt még meggondolnia mielőtt dönt.Szerintem is megéri 85 ezerért ez a 18 voltos Makita amit ajánlottál, két 3 Ah-s akkuval, töltővel, stb .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Two Trees Sapphire Plus 3D nyomtató
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest