Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
hzsolee #40099 üzenetére
Ragaszkodsz a mosogató kifúrásához? Nekünk fillérre ugyanilyen van (csak tükörkép), és én a munkalapba fúrtam be az adagolót, a csappal szemközti sarok mellé. Így nem zavarja a csapot, a csöve belelóg a mosogató fölé, ha esetleg csepegne (nem csepeg), adagolni könnyű, a lapot meg nem nehéz kifúrni.
Nekem sem szimpi ez a megoldás, ami a képen van, de ha az adagolót a csap mellé teszed, akkor is útban lesz az edényeknek, amikor a csepegtető felé masíroznának. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest