- iPhone topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
lemmy9 #42601 üzenetére
Akkor szerintem maradj az Oppo-nál. Ugyan még nem hallottam, de nemsokára remélem összejön és el tudok menni robi-k-hoz és összevethetjük a HTPC-mmel.
Bár én nem 200-ból építettem, de zene esetében ott lesz mögötte egy Bladelius USB DAC, ami szintén nem 2 forint.
HTPC-t csak akkor ajánlanám, ha nem gond a szoftver reszelése, sok-sok próbálgatás és van hozzá érzéked/érdekel a téma. Ha ez nem tetszik, akkor maradjon csak az Oppo.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest