- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
pont arra való az aifoto és alkalmas is rá. én inkább csak a mobil app-ot használom webes felületet nem igazán, de van.
abban én is látok igazságot, hogy SW környezet szempontjából tetszetősebb/kényelmesebb tapasztalatom van a QNAP-pal (Synologyt nem próbáltam), de cserébe az többször azonos HW kaliber esetén az Asustor jóval olcsóbb. így a kérdés az részemről, hogy kihasználod-e a sw-es többletet vagy fizetsz-e érte felárat.de a youtube videók tényleg hasznosak lehetnek a döntésedben, egyet értek ugyessel.
-
ugyes
senior tag
De arra való. Egyszerű funkcionalitású, ha több szolgáltatásra vágysz, akkor a másik két gyártó jobb választás.
Szerintem nézd meg a YT-n erről (ezekről) a videókat és döntsd el jó-e neked.
Én Plex-et használom erre (PlexPass szükséges), számomra kb. azonos, csak a Plex megoldás jobb. -
-
donat_sz
senior tag
ahogy MACS_70 is írta, legfőbb erőforrás igényes feladatod a torrent lesz. Viszont a torrent kliensek többsége nem használja ki a több magot, így én a magam részéről a kevesebb, de erősebb mag felé húzok inkább.
képek videók mentésére és megosztására esetén viszont szintén érdekes kérdés, hogy mivel tervezed lejátszani, hogy kell-e a transcode vagy sem, ahhoz pedig szintén kellhet a nyers erő.eddigi általam ismert tapasztalatok alapján, gyorsan megszokják az új NAS felhasználók, hogy a NAS a háttérben elintézi a torrenteket és a "házi videótéka" is minden eszközön elérhető. Ennek fényében ha nem feszes a költségkereted lehet érdemesebb elgondolkodni egyel erősebb NAS-on is, de ha feszes a keret, akkor az általad leírtakat a jelzett NAS képes rendesen ellátni.
-
Ez egy örök vitatéma. A több kisebb teljesítményű mag könnyen eredményez meddő teljesítménykapacitást.
Otthoni, nem teljesítményigényes felhasználás során nem fogod érezni az alacsonyabb paraméterszintet. A NAS ráadásul eleve nem PC, amin közvetlenül dolgozik az ember, a kisebb teljesítmény sokkal közvetettebben mutatja meg magát.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest