Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #12371 üzenetére
közeledik a megoldás, de valamivel gondban vagyok
sikerült megoldani ezzel a paranccsal:
p910nd -f /dev/usb/lp1 1
hogy a második nyomtatót, amit nem mutat a státuszban, azt 9101-es RAW porton érem el, és akkor frankón nyomtat is rá.
az első, kisebb gond, hogy nem tudom hogy lehetne azt beállítani, hogy minden újraindításnál ez lefusson. ezt a parancsot írták, de nem működik:
echo "p910nd -f /dev/usb/lp1 1" >> /usr/local/sbin/post-bootnem volt sbin könyvtár sem, valószínű máshová kéne beírni.
a másik, nagyobb gondom, hogy ha egyszerre vanna bedugva, és egyszerre kapcsolom be őket, akkor az olivetti lesz az első, és az oki a második. ha csak az okit dugom rá, akkor pedig az.
nem lehetne azt megoldani valahogy, hogy mindig az /dev/usb/lp0 legyen az egyik, és lp1 a másik, pl mindig lp1 az olivetti, még akkor is, ha csak ő van?
az persze működhet, hogy majd mindig az okit kapcsolom be először, de nem a legszebbupdate: ez az utolsó mondat nem is működik, onnantól az olivetti nem akarja az igazságot
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest