- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Ertem, leesett. Most is van benne egy pci-os 1 megas csoda:))))
Hogy kell Biost frissiteni? -
guest
veterán
Lehet ehhez huje:) vagyok, de mi az hogy frissitsek biost egy masik kartyaval????
-
guest
veterán
Ok
De vajon a voodoo 3 2000 hanyszorosan megy az agp ben? -
karib
addikt
Hm. Nem tudom mi okozhatja. Egyes P4 lapoknak gondjuk lehet a régebbi videokártyákkal, mert csak 4x AGP cuccokat fogadnak be - itt leginkább azon van a hangsúly, hogy a 4x kártyák kisebb feszültségen futnak, és egyes chipsetek nem támogatját a régi "nagyfeszű" kártyákat.
A VIA Apollo Pro 133T (694T+686B) esetében szerintem ez nem áll fenn, de ellenkezőjéről sem találtam biztos infót.
Esetleg más videokártyával egy BIOS frissítés? Nincs véletlen elállítva egy AGP osztó (már ha lehet állítani)?
Többiek??? -
guest
veterán
Semmi kepet.
Egy hosszu es harom rovid sipolas.
Pedig alaposan bele van nyomva a kartya. Ugyan akkor mas Agp s kartyaval megy es a Voodoo is megy mas gepben:(((
Mar olyan ideges voltam hogy el nem tudom mondani...
Segits kerlek ha tudsz -
guest
veterán
Sziasztok
A kovetkezo gondra szeretnek megoldast talalni.
Vettem egy Asus TUV4X alaplapot es ebbe szeretnem belerakni a Voodoo 3 2000-emet.
De nem latja.
Semmi nincs a gepben csak a videokartya. Tehat alapbol nem latja. Mas Agp-s videokartyat lat a gep. Es mas gep is latja a Voodoo 3 mat. Csak egyutt nem jo a dolog valahogy....
Segitseget kerek.
udv
Aktív témák
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest