- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
válasz
Lalikiraly #46 üzenetére
ne fáradj vele, én már mindent megpróbáltam, ezer fórumot átolvastam, mindent újratelepítettem, aztán 1-2 nap baszakodás után elengedtem a dolgot
-
Vili
csendes tag
válasz
Lalikiraly #50 üzenetére
Sosem fogom megérteni a szélsőséges idióta fórum huszárok életfelfogását, miszerint amit megengedhetek magamnak az csak szar lehet.
Elton John mondott hasonlót, némi öniróniával a társasági életével kapcsolatban, de ő nem panel proli kategória..
4db ilyen legolcsóbb vodás tuf gép ment át a kezemen üzembe helyezés miatt és egy most is a polcon van fontolgatom, hogy megtartom... Csak van egy xeonos zbookom ami messze több lehetőséget kínál 2db m.2 1 sata helyével és 4db ram helyével kétségtelen, hogy annak szebb a képe, de még egyszer sem volt hiányérzetem a tufképének a láttán sem.
Nyilván meg lehet ideologizálni a milliós gamer kategóriát, de elkellene fogadni, hogy van aki csak néha szeretne egy kicsit henkölni vagy lövöldözni amúgy meg csak meló és net....
Arra ez miért is nem jó????
Egyébként cikkben számomra értelmezhetetlen, hogy miért nem alkalmas ez a gép egy video megvágására pl. -
z123456z
őstag
válasz
Lalikiraly #48 üzenetére
A lányom még mindig azt használja, az a kijelző borzalmas. Szerintem idén mélyen a zsebembe kell nyúlnom. Na, sok szerencsét ehhez a masinához.
-
z123456z
őstag
válasz
Lalikiraly #46 üzenetére
Ó, már emlékszem. Pár éve nem egy IdeaPad 3-at nyúztál? Azzal nem voltál túl elégedett, ha jól emlékszem. Ez azért sokkalta jobb, gondolom.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Lalikiraly #6 üzenetére
Ugyan közel sem ez a kategória, de egyre jobb vételnek tűnik a szeptemberben vett Asus Zenbook 14 X oled (UM5401QA-L7208W) 212.500 JMF-ért. 90 Hz, Oled, Perfekt bill. Jó üzemidő, a TP baromi király és 16:10 es Képarány.
Sosem volt asusom, nekem nagyon bejött, remélem neked is tetszeni fog és nem csalódsz.
-
subset
senior tag
válasz
Lalikiraly #40 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyivel (meg most milyen), de ha bejáratódnak a hangszórók elméletileg javulhat a hangzásuk.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Lalikiraly #34 üzenetére
1 oran keresztul frissit BIOS-t?
-
Ixion77
addikt
válasz
Lalikiraly #34 üzenetére
Ezen a fotón a kijelző extra ratyinak néz ki, masszív glow-val, és pocsék betekintési szöggel. A teszt szerint viszont "Szerencsére a háttérvilágítás egyenletessége viszont nagyon jó, a fénysűrűségi értékek eltérése 10% alatt van mindenhol.", úgyhogy lehet hogy a megtévesztő a fotó.
-
Mustaros
aktív tag
válasz
Lalikiraly #30 üzenetére
Látom kaptál hideget meleget, a géppel kapcsolatban
Reméljük ennyire azért nem vészes, nekem is volt TUF gépem, csak 2 szer volt szervizben, egy Lenovo valóban jobb választás, de ha nagyon olcsón jutottál hozzá, akkor érthető a választás csak a gari lejárta előtt el kell adni -
sh4d0w
félisten
válasz
Lalikiraly #22 üzenetére
Mar elmondtuk par honapja is: TUF = szar.
Ha jobb minosegu ASUS gamert akarsz, akkor ROG - csak az nem ez az arkategoria. Csak megint: amennyibe akar a TUF, akar a ROG kerul, annyibol custom gamert veszel jobb specekkel Nemetorszagbol.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Lalikiraly #6 üzenetére
Megerdemled.
Egyszer nem volt eleg szopni a TUF-fal, megint ugyanabba a szarba lepsz? A szar akkor is szar, ha sok a kedvezmenyed ra...
-
Semplar
őstag
válasz
Lalikiraly #17 üzenetére
Na akkor majd csak megkapod. 👍Ahogy leírtad átverősnek tűnt.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Lalikiraly #12 üzenetére
Csak annyit kell észben tartani hogy a TUF megtuffad. A ROG-nál is van spórolás és ez meg annak a bohóc változata amiből mindent is kispórolnak.
-
Semplar
őstag
válasz
Lalikiraly #8 üzenetére
Menekülj ki belőle még nem késő.
-
Predatorr
őstag
válasz
Lalikiraly #6 üzenetére
Hasonlót vett haver Karácsonyra. Rendszeres kékhalál, lecserélte egy M1-es Macbook air-re, alig ráfizetéssel (385e helyett 410e), azóta madarakat fogdos.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest