- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
edeleny #20791 üzenetére
Nézd meg hogy CAT hanyas és ellenórizd a dugóban a színeket hogy helyes sorrendben vannak e.
Én roppantottam már pár ilyen csatlakozót és néha előfordult hogy amikor rádugtam a dugót 2 szál felcserélődött.De mindezek előtt próbáld ki azt is hogy kihúzod majd visszadugod a vezetéket (mind2 oldalon) majd restart. Hátha ez is megoldaná.
-
-
kpityu2
addikt
válasz
edeleny #18792 üzenetére
A router sok mindent nem ismer fel név szerint, ha Win alatt vagy használd az Advanced Ip Scanner-t [link] azokkal a subnet ip tartományokkal amiket látsz a routerben (pl nekem az ethernet 192.168.50.x, a wifi 192.168.101.x). Elég korrekten felismeri a gyártót és a nevet illetve kilistázza az adott eszközön futó felismert szervereket. A routeren én is utólag írtam be a neveket a legtöbb eszköznél.
-
válasz
edeleny #18785 üzenetére
kpityu +1
A Smart Connect remekül működik -- mindaddig, amíg minden hozzá csatlakozó hoszt betartja ajátékszabályokat.
A Xiaomi ebben pedig sajnos nem partner. (Írt már olyan a delpdeskjük, hogy tessék Xiaomi routert használni!) Nálam is borítottam már meg a Smart Connectet csak 2,4 GHz-en működő smart hubjuk.
MaCS
-
válasz
edeleny #18774 üzenetére
Én is tegnap kínlódtam 2 ax53u-val. Feletted pár hsz-el írtam.
A lényeg, amit kpityu2 is írt, mindegyiken legfrisebb fw és ami fontos az ax53 legyen visszaállítva gyári beállításra.
Ha ez megvan és világítanak rajta a 2,4 és 5Ghz es ledek, akkor ahogy kezdted, 55 LAN port, kábel, 53 WAN port.
Az 55-ön menj az Aimesh beállításokhoz és ott nyomj a keresésre. Ha metalálta az 53-ast, akkor csatlakozás, elindul az adatátvitel és ha kész, kábel kihúz vagy benthagy, ahogy használni akarod. Lényeg, hogy az ax53-al semmi tennivalód nincs, azon kívül, hogy gyári beállításokra állítod és bedugod a kábelt.Szerk: Közben Bacusuz megelőzött.
-
válasz
edeleny #13155 üzenetére
Mi micsoda a port forwarding-nál:
Szolgáltatásnév: Valamilyen elnevezés amiről tudod, hogy minek a port átirányítása
Külső port: Amin bejönne aminek kell, ez kell beállítani
Belső port: Általában ugyan az mint a külső de lehet más is, általában akkor használjuk ha több eszköznek is ugyan a használni kívánt portja vagy el szeretnénk rejteni az ismert portokat.
Belső IP-cím: Annak a kliens eszköznek a MAC cím alapján lefixált IP címe amelyikre a port átirányítása megy
Protokoll: TCP vagy UDP vagy mindkettő/Both, melyiket használja az adott alkalmazás a forgalom lebonyolításához
Forrás-IP: Szinte mindig üres, akkor kellene ha csak egy bizonyos irányból kell engedélyezni a forgalmatOdáig eljutottam, hogy VPN/porttovábbítás.
Pontosabban WAN/Virtuális szerver / Port továbbítás menüpont alatt van a port nyitási menüpont.
Kezdetnek a NAS-nak adtál MAC cím alapján fixált IP címet a LAN/DHCP szerver menüpont alatt? Ha nem akkor tedd meg!A Belső IP a NAS IP-je, ezt ki tudom keresni a listából. A belső port az 59722 Mi a külső port, és mi a protokoll?
A külső port is ugyan legyen mint a belső vagyis 59722, a protokoll legyen BOTH.Ha ugan ezt beírom azt mondja a transmission, hogy zárva a bejövő port.
Külső port tesztet nézzél, ne a saját belsőjét mert sokszor false eredményt ad.Esetleg a Voda Modemen is nyitni kellene? Azt mondta a szakémbör, hogy minden nyitva van!
Ha a szolgáltatói eszköz router módban van akkor azon is át kell engedni a portot, ebben az esetben a router WAN IP címére. Ha a szolgáltatói eszköz modem/bridged módban van akkor nem kell azon semmit sem beállítani. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest