- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norrberth #11844 üzenetére
Több szolgáltató is szokott NAT-olt IP címeket kiosztani, amiken többen is osztoznak egy időben. Biztonsági probléma nincs vele, de a használat során felléphetnek ilyen kellemetlenségek, mint, hogy más viselkedése miatt te is ki vagy tiltva egy adott oldalról, vagy torrentezéskor nem tudsz aktív lenni, nem használhatsz távoli elérést otthoni eszközökre, mint pl. kamerák, szerver, router, távoli asztal, stb. Nem tudom milyen neted van, van amelyik szolgáltató minden újracsatlakozáskor új IP címet ad, lehet ennyi is megoldaná. Ha nem, akkor használhatsz valami böngészőkiegészítőt, ami más IP cím mögé "rejt", általában külföldi proxykat használva, így szintén kikerülheted a tiltást, vagy esetleg MAC címet kéne cserélni a routerben, az is eredményezhet másik WAN IP címet.
-
norrberth
addikt
-
-
válasz
norrberth #4544 üzenetére
Kisbetű, nagybetű, számok, legalább 10 karakter hosszú. Szerintem ez elegendő.
Nekem a különleges karakterekkel már volt gondom, igaz nem ASUS routernél, de a kötőjel miatt voltak eszközök, amik leestek a hálózatról. Sok időbe, és idegeskedésbe telt, mire rájöttem, hogy mi okozza a jelenséget. -
petir
senior tag
-
Tamarel
senior tag
válasz
norrberth #4432 üzenetére
Az 5G-nél sajnos altatnak mindenkit, mert amíg 6Ghz alatti tartományban sugároznak addig nincs lényegi újdonság elektroszmog tekintetében (phase 1), de ha tényleg megcsinálják 80Ghz-ig (a bőrrel is reakcióba lép) és sűrűn teszik le a bázisállomásokat (akár 6-8 lakásonként), akkor egy kis túlzással gigantikus mikrohullámú sütővé alakítják a belvárost...
-
válasz
norrberth #4387 üzenetére
Tégla lakásban lakok (9 emeletes),egy halom hálózat van amit látok.Legnagyobb örömömre auto csatornán lehet az összes,mert vándorolnak ide-oda.
Mire találok egy kevésbé zsúfolt csatornát,addigra legalább másik 2 is elvándorol oda...
Látom a wifi hálózat teszteren,hogy 1-től 3-ig szinte semmi sincs,de amint 1-es csatornára állítom,2 szomszédos router is követ és máris nem csak én vagyok ott egyedül...
Marha idegesítő!
Az a szerencse,hogy kevesen használnak 5GHz-et mert azon viszont nincsenek úgy tele a csatornák.
De a 2,4GHz egy borzalom.
Minden lakáshoz alaptartozék egy hulladék alap Tenda n-es router,gondolom sokan elégedettek is vele amikor 300-500as net előfizujuk van...
Mondjuk a többségnek fingja nincs arról,hogy az mit is jelent,boldogok a nagyobb számtól,de az nem veszik észre,hogy csak az ablakon dobják ki a pénzt a gagyi router miatt.Azért kíváncsi lennék,hogy a kórházakban milyen wifi hálózat van,mert a légvonalban 1km-re lévő kórház 2 hálózatát is látom az erkélyről.
-
válasz
norrberth #4378 üzenetére
Annyiban van jelentősége a magasságnak, és annyiban jobb általában a magasabb pozíció, hogy kevesebb az árnyékoló akadály.
Így jellemzően a bútorok szintje fölé érdemes menni.
De nálam például a födémgerendák ennek akadályát képezik.
A józan paraszti ész sokat segít!
MaCS
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged