-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Kiskokó #16279 üzenetére
"Az OpenVPN azt jól látom, hogy kb egy "sima" VPN szolgáltató cég mint egy Nord VPN?"
Nem. Az OpenVPN egy VPN-megoldás, protokoll (ha jól mondom). Ennek a segítségével saját VPN-szervert is futtathatsz (akár a routeren). A VPN-szolgáltatók, mind mondjuk a Nord ilyen szervereket üzemeltetnek, amelyekhez a kuncsaftok kliensei csatlakoznak. A csatlakozási program/protokoll lehet OpenVPN is, ha szolgáltatnak ezen.
A WireGuard is ilyen, tehát ha egy szolgáltató WireGuardon szolgáltat, akkor egy WireGuard klienssel csatlakozhatsz hozzá.
A kliensek lehetnek a telefonon, a PC-n, vagy a routeren is. Ha a routeren fut a kliens, akkor az egész általa kiszolgált LAN-hálózatot összeköti a VPN-szerverrel.
MaCS
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó #16253 üzenetére
Na ez azé durva.
Mi tud történni, hogy fogja magát és eltűnik a 2.4ghzes wifi ?
De most komolyan???? Vissza állítottam mindent ahogy volt, restartoltam, a hátulján a kapcsolóval is kikapcsoltam de még a vezetéket is kihúztam belőle... újraindul és semmi sehol csak az 5ghzes látszik ...A vezérlőcsatorna választásnál is vissza tettem AUTOra ahogy eddig volt és most ott jelenleginek : 0 - át ír.
Ezzzmi ??
nem vagyok pro de azért analfabéta sem vagyok, az ilyentől elég erőteljesen tudok idegbe fordulni...
Kérem ha valakinek van egy kis ideje és szánna rám belőle, Discordone gy képernyő megosztás mellet ha megkérem segítene ? Ilyen nincs... -
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó #16249 üzenetére
Próbáltam a titkosítást állítani de még a telefon se találja meg így a wifi hálózatot... pedig csak wpa/WPA 2 personalra tettem.
De figyeljetek... azóta a router kliens listájában még a wifin csatlakoztatott eszközöket is VEZETÉKES kapcsolatnak ismeri fel .,.,m.-ű
őlkj WWWTTFF ???????? -
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó #16245 üzenetére
Na WPA2-n van a titkosítás és azon belül van ez a AES.
A csatorna nem volt fixre állítva. de így sem jó.Elölről kezdtem mindent, minden termosztát nullázva várja a wifit feltanítást.
Router újra indítva, csak 2,4ghzes wifi, minden sima alap beállítás hisz minek kéne más....
párosítom őket wifiről , SIKERES csatlakozás. megjelennnek a listában. De innentől fogva már belelépni és vezérelni nem tudom, azonnal "time out" hibát dob.Egyszerűen a ....................................... istenért nem működik
Most már ott tartok hogy 3-ból csak 2 termosztát maradt mert az egyiket kijelzőjét ripityára vertem.....
Ez kicsit olyan mintha az autó kerekén nem lenne lyuk, mégis eresztene.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged