- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Ahogy írtam, a wifi indulásra már küldtek be patch-et, de ahogy láthatod, még nincs jóváhagyva. Mindössze 1 sort kell törölni az mt76 Makefile-jából. Én már úgy készítettem a legutóbbi build-emet, abban ismét indul rendesen a wifi.
A kernel problémák teljesen normálisak egy snapshot rendszer telepítésekor. Ugyanis te telepíted valamikor a rendszert, majd x nappal később fel akarsz rakni egy csomagot, akkor a repo-ban az már egy másik kernelre épül, nem arra, ami nálad telepített. Szóval, snapshot verziónál egyetlen dolgot kell betartani: az összes szükséges (minimálisan kernel) modult azonnal telepíteni is kell.
Miért rántaná magával az OpenVPN a rendszert?Alex
-
félisten
Nem törvényszerű az .ovpn fájl legyártása, a Tomato sem készít ilyen -- de nem is igazán fontos. Az .ovpn fájl ugyanis semmi más, mint a szükséges tanúsítványok és kulcsok összefűzése egy fájlba, amiből a konfigurálandó kliens egy kattintásra kiolvassa a szükséges adatokat. Ezért aztán .ovpn fájl hiányában csak annyival rosszabb a helyzet, hogy nem egy kattintásra történik mindez, hanem egyesével kell adagolni ezeket az egyesével elkészített állományokat.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
vargalex
félisten
A korábbi build-emmel nem volt ilyen gond, de tegnap build-eltem egy újat és nem indult el a wifi. Egyelőre elindítottam kézzel, de gondolom annyi van, hogy hamarabb akarja indítani, mint a hardware inicializálódna. Majd ránézek.
Addig is a Rendszer->Rendszerindítás (System->Startup) oldalon a Helyi indítóscript (local startup) fülön azexit 0
sor elé írd be:
wifi up
Ha még nem lenne jó, akkor lehet elé tenni egy
sleep 10
parancsot. A 10 az 10 másodpercet fog jelenteni, ezzel lehet még játszani.
[ Szerkesztve ]
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Farming Simulator 25
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Spórolós topik
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest