- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsör
csendes újonc
Szerintem valami nem okés az openwrt oldalról származóval. Eddig az Alex félénél láttam egyáltalán normálisan müködni wifit ez(az én esetemre igaz csak másnál lehet megy). Sem a tp link C7-nél sem az asus ac85 nem ment a kliens oldali AC9560-al. Mind kettő gyárival megy. Tp Link ddwrt-vel is tökéletes. Egyébként az örömöm csak erre vonatkozik hogy egyáltalán láttam normálisan menni a wifit openwrt-én. Mert amiért az egészet terveztem pl. Asus esetében legyen USB LTE, load balanced, stb. az Alex félével nem megy (korábbi kernel verzió miatt) valójában visszarakom az asusra a gyárit és ott vagyok ahova most jutottam
TP Link esetében sem lett meg a várt többlet openwrt-n sőt használhatatlan így azon maradt a ddwrt
-
gyépés
aktív tag
Köszi a segítséget. Igazából visszavittem a routert. Egyszerűen nem akartam több energiát beletenni. Nem győzött meg a teljesítménye, bele kellett volna másznom az openwrt mélylélektanába, hogy normálisabb torrent legyen rajta, de instabil volt kicsit az egész. A gyári firmware stabilabb volt valamivel, csak úgy voltam vele inkább veszek majd később, vagy kicsivel drágábban mást, amivel nem ilyen kompromisszumos, küzdelmes a dolog. Még egyszer köszi szépen.
-
vargalex
félisten
1. A factory image-t kell használni, szerintem az SSH módszer egyszerűbb és barátságosabb, mint a tftp
2. tftp-n is lehet (vagy firmware restoration tool-al), de akár ssh-n is vissza lehet írni az asus firmware-t (elvileg), mert nem tartalmaz bootloader-t.
De az u-boot működése miatt akár azt is meg lehet tenni, hogy egyszerűen bármit beírsz a kernel, vagy ubi partícióba, hiszen akkor a következő induláskor checksum error-os lesz az u-boot szerint, így a firmware2 partíció tartalmával felülírja azt. -
Kami11
őstag
Szerintem nem, valószínűbb, hogy az első telepítés alkalmával a asus_rt-ac85p-squashfs-factory.bin kell.
A második kérdésre én is kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged