- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki #24217 üzenetére
Mióta frissült az ASUS RX59U volt a legfrissebb , Verzió 3.0.0.4.388_33405 2024/12/04 FW-re, azóta nem tudok Wifin nyomtatni
A nyomtató: Samsung Xpress SL-M2070FW
Illetve tudok, ha minden nyomtatás után újraindítom a nyomtatót.
Akkor pár lapot kinyomtat jól.
Majd a következő nyomtatásnál ez lesz a papíron:
SPL ERROR - FALSE
Position: 0x5 (5)
System: h6fwsim/xl_tbl
Line: 450
Version: SPL 5.73.04 06-10-2014
Error Code: 11-1114
Vagy semmit nem nyomtat.
Ez valami beállítási hiba? Mit kellene visszaállítanom, hogy menjen az itthoni nyomtatás? -
ledgeri
nagyúr
válasz
w.miki #24217 üzenetére
Ha bármelyikre nem lenne már hivatalos fw, ami foltozza a bajod, az összefoglalós alt-fw-eket ajánlom! Ha modularitás kell, akkor az openwrt-t ne hagyd ki.... de nézd át az ajánlottak oldalait, hátha egy-egy felület jobban tetszik. Ha mindegyik tipusod támogatott, és friss alt-fw-es.... még az átláthatóságodon is segít (bár bele kell tanulni, hosszú távon jobb lehet)!
-
kpityu2
addikt
válasz
w.miki #24220 üzenetére
Találtam egy hasonló esetet, csak ott koreai nyelvre állítódott át a router. [link]
Egyébként két éve én azért cseréltem a 1043ND-t és kezdtem bele az ASUS mesh kiépítésébe, mert a vírusirtó figyelmeztetett, hogy nem javított sebezhetőség van benne. Sajnos ma már naprakésznek kell lenni FW ügyben is, mert mióta a nemzetközi helyzet fokozódik, folyamatosan támadás alatt vannak az interneten lógó eszközök. Az okoskütyüket célszerű vendéghálózatra tenni, hogy ne férjenek hozzá a belső hálózathoz és azokat a routereket amelyeknek megszűnt a támogatása, le kell cserélni. És meg kell nézni, hogy milyen oldalakra milyen rendszerrel lép fel az ember. "Ingyenes" oldalakra már erősen ajánlott egy linux, legalább virtuális gépben.
-
kpityu2
addikt
válasz
w.miki #24220 üzenetére
Van Androidra vírusirtó, én évek óta az Eset Internet Security-t használom. Évente egy licensz és 5 mobileszközre felrakható a Pro. De van Free verzió is. Figyeli a hálózaton lévő gyanús dolgokat is. Bár azt az Asus routernek is illene bekapcsolt AiProtection mellett.
Nézd meg a DNS beállításokat a routerben, nem-e irányít át valami idegen DNS szerverre.
-
memorix
senior tag
válasz
w.miki #24217 üzenetére
Számos más oka is lehet ennek a hiba üzenetnek:
Amit leírtál nem valószínű, összeesküvés elméletnek jó lenne.
Az oroszok most meg, inkább az Ukrán célpontokat kedvelik.
Tisztítsd ki a browseredit, cookikat töröld, gép óráját ellenőrizd, rakj fel ellenőrző programokat, stb.
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki #22344 üzenetére
Videó alapján sikerült FirmWare-t feltöltenem a routerre, de a feltöltés után megint nem látja a PC a LAN kábelen rákötött routert, sem a 192.168.1.1, sem a router.asus.com oldalon.
Mit próbáljak meg még? -
attila.86
tag
válasz
w.miki #19988 üzenetére
Működés szempontjából teljesen mindegy, de mindhárom eszközödben elméletileg az 1-es volt, kár volt átírni csak azért, mert az útmutatóban a 0 volt a példahálózat, ennyi. 0 és 255 között bármi lehet, ami szimpatikus, csak ennek megfelelően írd át a két másodlagos eszközöd IP-jét. Ezekeben a tartománnyal nem kell foglalkozz, mint írtam, csak kapcsold ki a DHCP szervert, és a WAN-portokat ne használd.
-
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki #19981 üzenetére
Sikerült végül másik gépen.
Összekötöttem 3 routert ezen leírás alapján.
Kérdésem, hogy ilyenkor a másik 2 routeren más IP tartományt kell megadni, vagy ugyanazt, ami a fő-n van. AC2600 -= N18U és DSL-AC68U (1., 3., 5. IP)
FŐ: A DHCP szerver pool: 192.168.0.100 - 192.168.0.200
A másik kettőn is ugyanez legyen, vagy osztozzanak 201-224 és 225-250 között? -
szaboi6512
őstag
válasz
w.miki #19977 üzenetére
Kliensben az ikon online? Zöld földgömb?
Simán lehet hogy az az 1 seeder nem aktív.... -
szaboi6512
őstag
-
válasz
w.miki #19594 üzenetére
Ezen a részen inkább ne változtass semmin.
A vezérlőcsatorna gyakorlatilag a csatorna (1-13)
Mivel engedélyezted a 40MHz-et ami azt jelenti hogy 2db 20MHz csatornát használsz, egyiket vezérlő~, másikat bővítő~ nek nevezi, és közvetlen mellette van alulról vagy felülről. Pl ha az 1-es csatornát választod akkor az automatikus bővítőcsatorna az 5-ös lesz, de ha vezérlőcsatornának a 13-ast választod akkor a bővítő a 9 lesz. A bővítőcsatorna auto-n maradjon szerintem. -
válasz
w.miki #19367 üzenetére
A DSL-AC68U egy VDSL/ADSL modemes router.
Ebbe kell dugni a VDSL/ADSL telefonkábelt (nem ugyan az, mint az UTP, azt nem is tudnád beledugni ennek a kék portjába), a felületen pedig megadni a felhasználónevet és jelszót.
Tudod használni hagyományos router-ként is. Ebben az esetben a WAN UTP kábelt valamelyik LAN port-ba kell dugnod (igen, sajnos ezzel egy portot elveszítesz), aztán a webes felületen beállítod, hogy arról a portról szórja a netet;
[DSL router] Hogyan állítható be az Ethernet WAN mód a DSL-AC68U/R esetén? -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest