- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Kb 1 éve ott van, úgysincs benne hdd csak ssd, így egyelőre nem volt belőle gondom
De hamarosan úgyis át lesz pakolva kicsit a szoba így ez a kis gond is megszűnik, meg lehet, hogy végre ráveszem magam, hogy átpakoljam a másik házba a gépet, ha már lassan 3 hónapja itt a másik ház
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem egy gipszkarton dobozban van a lakás közepén, olyan ~2,2 méteren.
Mint előttem írták az 5GHz gyorsabb és nem annyi a hatótávja sem minden esetben, nekem a 2,4en ~100 körül látja a netet, az 5Ghz meg max ilyen 450-et (500-as digi net). De függ attól is mivel akarod kihasználni az 5GHz-et, mert van olyan rácsatlakoztatott eszköz ami eleve nem tudja, vagy csak kisebb sebességgel.
-
Dragon3000
nagyúr
Nem tőlem kérdezted, nekem is ac65p van gyári firmware-rel, nekem 210cm magasan van a falon. A másik kérdésedre a válasz, 5GHz esetén nagyobb az elérhető sebesség, de jobban rontják a vételt a falak, de az is lehet, hogy a legtávolabbi pontban is gyorsabb az 5GHz, mint a 2,4, ezt ki kell próbálni, mert környezet függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged