Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Csorbi #23764 üzenetére
Hi, köszi az infót, ha lesz időm, akkor mindenképp takarítok egyet ott is alaposan, mert amióta költöztem(az már jópár éve volt) azóta 1-2x szereltem a sarokban ahol az IT-s kütyök (Router,NAS, stb) van egy IKEA-s polcon rátolva.
Pontosan már nem emlékszem miért vettem S/FTP kábeleket, de talán azért, mert az IKEA-s állvány amin az IT eszközök vannak, és mellette a TV álvány melyen a házimozi+TV-m is van elég sok kábel fut egymás mellett (HDMI,UTP,stb) és gondoltam valami spécibb kábelt veszek.
Az elmúlt 5 évben csak 2 routerem volt , AX58U és ez.
Több építettm NAS-om volt, ami SoC-ban majdnem olyan mint a mostani,de ilyen probléma csak a mostani felállásban volt.
Egyet takarítok és meglátom mi leszKöszi mindkettötöknek az infókat, egyenlőre takarítok, és marad a gyári FW (AsusWrt) mert sok értelme nem lenne lecserélni ahogy írtátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Alienware M15 R3 Intel I9, RTX2080S, 32GB, 1TB, 4K OLED
- Asus TUF Gamer laptop, újszerű állapotban, gyári dobozával, töltőjével
- Asus Tuf Gamer laptop GTX1650, 16Gb Ram, i5 10300H, 512Gb SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest