- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisfakir
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1109 üzenetére
Elvileg tudok keríteni DIGIs szerelőt aki rá tudna nézni a switch-re,Cat5e másik végére a dobozukban,meglátjuk mi lesz.Köszönöm!
-
kisfakir
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1104 üzenetére
Sajnos a TP-LINK másik helyre került(70km).Vajon miért most kezdte az AC57U ezt?Igaz rövid ideje használom,újként üzemeltem be.DIGI módosíthatott valamelyik hálózati eszközének beállításán,upgrade-elt valamit?Nyilván ezt nem tudjuk meg.
-
kisfakir
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1091 üzenetére
Reggelre volt net.Routert ezért nem cseréltem.Működött is kora délutánig.Valószínű a következővel lesz a gond:"Timeout waiting for PADO packets",ez szerepel legtöbbet a Rendszernapló logjában,az utolsók is ezek.
-
vargalex
félisten
válasz
Ezt már anno sem igazán értettem, hogy miért ne foglalkozna vele a szolgáltató. Neked, mint ügyfélnek nem kell, hogy legyen vezetékes végpontod a routereden kívül. Az, hogy a szerelő hoz egy notebook-ot, amin működik, semmit nem jelent, hiszen mondhatod pl., hogy azon csak 100 Mbps-es portok vannak, vagy akár azt is, hogy az egy preparált példány. Így joggal kérheted, hogy nézze meg egy kábel tesztelővel. Azzal rögtön ki kell jöjjön, hogy hibás-e a bekötés...
-
kisfakir
csendes tag
válasz
Holnap feldobok a végére másik routert,aztán meglátjuk...
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #1031 üzenetére
Igen, jól tudod. Bár sokáig egy régi béta verzió volt benne, nem tudom mennyire friss most, mert én sem nagyon használom.
-
Syl
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1031 üzenetére
Nem kell bemutatni, tudom milyen a padavan transmission felülete, mivel az van az RT-AC57U-n. Az Asus gyári firmware használhatatlan sz*rkupac, első nap ment fel a padavan.
-
róland
veterán
válasz
Intruder2k5 #1022 üzenetére
Van webui, de az az ASUS sajátja. Mivel csak időszakosan használom torrentezni, így a gyári Download Maneger szinte tökéletes nekem. A Transmission webui-t az előző LaFonera2.0n routeremen megszoktam, s most hiányzik.
-
válasz
Intruder2k5 #979 üzenetére
Így már világos, nyilván az utolsó mondat utalt erre, csak ezek szerint nem olvastam elég figyelmesen.
Ha jól tudom, az OpenVPN még passthrought-t sem igényel, és még csak nem is olyan vészesen nagy az erőforrásigénye.
Ez a kérdés viszont az én csőrömet is piszkálja. Jelenleg nálam is Asus routereken futó OpenVPN kapcsolatok nézik egymást. A leggyengébb eszköz egy N18, a legerősebb egy AC87.
Ezekhez képest vajon hogyan teljesítene egy Raspberry 2/3?
Köszönettel: MaCS
-
Miksa64
tag
válasz
Intruder2k5 #950 üzenetére
Amiket felsoroltál mind meg lehet adni.
Látszólag minden jó, mert a windowsos progiban is ezek vannak megadva.
Köszi azért az infókat! -
Miksa64
tag
válasz
Intruder2k5 #948 üzenetére
Van benne már több torrent is.
A windowsos progival rendben működik!
Gyári FW van a routeren. -
Syl
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #941 üzenetére
Windows 10-ről végre sikerült feltolni a padavant. Igaz hibát dobott a végén [kép], de úgy tűnik a művelet mégis sikeres volt. Gyorsára végigkattintgattam, szimpatikus. Holnap indul a teszt.
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
-
Syl
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #933 üzenetére
Mivel Mac-em van, a megfelelő Asus programmal próbálkoztam. De ahogy előbb írtam, a parancssoros tftp sem hozott eredmény. Ahogy attilav2 javasolta, kipróbálom egy windowsos desktop pécén.
-
Syl
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #907 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #767 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a HGG-ben volt ez de beküldött javaslatra a fejlesztő javította is.
-
válasz
Intruder2k5 #767 üzenetére
Az elég vicces volt.
Erről nekem az Amerikai pite ugrott be. Mintha abban lett volna szó a szexuális tapasztalatokat tartalmazó gyűjteményes kézikönyvben a nagy nyelvviharról.
MaCS
UI: De akárki mondjon akármit, a bajnok továbbra is a Yamada DVD-játékos "latátolás" funkciója!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #668 üzenetére
Köszi!
TeeJay te csak maradjál csendben, még mindig nem raktad fel a 65P eredményeit, pedig megígérted.
-
petakpa1
őstag
válasz
Intruder2k5 #546 üzenetére
Értem. Köszi.
A szerver rész lenne esetlegesen érdekes számomra. Azt meg tudom vele oldani, hogy egy WAN felül bejövő alagutat visszairányít WAN felé?
Igazából azt szeretném megoldani, hogy egy VPN kliensként bekonfigolt RT-18N routerrel neten kersztül becsatlakozok egy VPN szerverként bekonfigolt RT-AC53U-ra, és ez utóbbi netkapcsolatán keresztül szeretném ha RT-18N és a mögötte lévő eszközök kijutnának a netre.
-
Cirbolya_sen
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #511 üzenetére
a képeden nem látok 195-el kezdődő hálózatot, vagy csak vak vagyok?
szerk:
ok, bocsi, én is gondoltam a kép színösszeállításából, de gondoltam inkább megkérdem -
Syl
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #460 üzenetére
A hétvégén minden kábelt lecseréltem. És minden eszköz ugyanúgy automata üzemmódban megy mint két héttel ezelőtt - az Asus router érkezése előtt.
Először a NAS-ra gyanakodtam, mert az elég régi (na jó, nagyon régi). Ezért a mai tesztnél azt lehúztam. De miután az első PC-t elindítottam, pár perc múlva már jelentkezett a hiba. Vagyis tök mindegy mit akasztok a routerre, a második eszköz megjelenésével beindul az 5-10 percenkénti leakadás.
És valójában a net nem szűnik meg, mert a router logjában nincs nyoma (nem bont le, nem tárcsáz újra), csak a lan csatlakozón jelentkezik a hiba.Szépen előkotrom az ősrégi 1043nd-t, ezt meg becsomagolom és beadom garira. Ha meg elutasítják, akkor ott a bolt előtt megtaposom és beleállítom a kukába
Két PC szokott még rajta lenni (win10, sima dhcp, semmi nincs bennük állítva, évek óta mennek hibátlanul) meg egy NAS (fix IP-vel, lassan 10 éve!).
Ezenkívül wifin két laptop, hat telefon, egy tablet és egy tévé - egyiken sem jelentkezik a leakadás.
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Intruder2k5 #346 üzenetére
De van, levettem teljesen ahogy mutatod, majd tesztelem, kösz
.
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #272 üzenetére
Vagy a tp-link esetén a C5 első szériája átcímkézett C7 volt.
-
válasz
Intruder2k5 #272 üzenetére
Jó emlékszel, így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged