Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NightLord

tag

válasz elder troll #1704 üzenetére

Igazából a szoftveres rétegen nem vágom mit értesz, nem olyan bonyolult ez az ally, ez egy egyszerű windows-os pc. Feltolod rá a win-t, telepíted az eszközillesztőket és működik minden funkciója, semmi extra nem kell hozzá. Az egyetlen "trükkös" dolog a GPU driver lecserélése az AMD saját driverére, de ehhez is csak azt kell tudni, hogyan kell inf-ből eszközillesztőt cserelni, utana meg manualisan telepiteni a drivercsomagból az AMD Radeon software-t.
    Ami plusz "szoftveres réteg", az max az Armory Crate, de azt sem kötelező használni. A gyári rendszerén sem emlékszem, hogy különösebben sok bloat lett volna, az Armory Crate uninstallálható (az egyetlen fontos funkciója a TDP szabályozás, de az máshogy is megoldható), azon kívül egy elég stock windows van rajta. A clean install-t csak azért csináltam, mert gyárilag magyar lokalizációs windows volt rajta, és angolra akartam cserélni. Ilyen belassulásos élményem még sosem volt vele.
    Hozzáteszem, friss tulaj vagyok, lehet, hogy 1 évvel ezelőtt még nagyobb szopás volt az élet az ally-val.

Hú ez a fejből gépelem a win95 / millenium kulcsot élmény nekem is megvolt annó, nem sírom vissza : )

• eldiablo

addikt

válasz elder troll #1704 üzenetére

Szerintem nálad nem fost össze magát, csak nem tudtad, hogyan kell vissza állítani az előző meghajtó csomagot.

Ha a kézi driver telepítés erőszak, akkor mi anno 95/98 idején hatalmas erőszak tevők voltunk, mert a PnP USB pendrive driverét is kézzel kellett "beerőszakolni" floppy-ról. :DDD
    Igazából, a mai napig kézzel tolom be a hálózati printernek a PCL6 drivert, mert az legalább működik.

Új hozzászólás Aktív témák