Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz chrisx1 #1 üzenetére

És a 478-as procid most fordítóval van a P5GD1-ben...vagy a P4P800S-X lapban már a 775-ös proci futott (ráforrasztott lábakkal)...?;]

Szóval: kicsit pontosabban kellene leírni a körülményeket...
    A ''mókolás'' meg annyit jelent, hogy nem lehet rendesen fixálni a PCI-e busz órajelét, ezért komoly tuningnál nem műx. a VGA...de sajnos előbb még a SATA kontroller adja meg magát...ez viszont nem 915 függő...merthogy a SATA a déli hídban van.

[L]Ez már minimális (mondjuk 145mhz) húzásnál megtörténik![/L]

Ez is ultraprecíz...:U
    FSB 100-ról 145-re...?
    FSB 133-ról 145-re...?
    FSB 200-ról 345-re...?;]
    Valamiről 145-re...vagy Valamiről (Valami+145)-re...?

915-ös Asus lapokban olyan 30-35%-ra számíts tuning terén...ha ennél többet akarsz, akkor 925 sorozat...:O

• Emporio

csendes tag

válasz chrisx1 #1 üzenetére

A 915P chipsetekbe bevan épitve tuningkorlát! De itt elolvashatod részletesen hogy miröl is van szó:http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=452

Amugy milyen a P5GD1-es lap? Én is ilyet akarok venni..azért kérdem...csak nem tudom hogy van -e értelme... THX

• chrisx1

tag

Hali!

A helyzet a következő! Nem olyan régen cseréltem a régi lapomat (Asus P4P800S-X) egy P5GD1 Pro-ra. A régi lapban egy Celeron 2,4 volt. Minden gond nélkül ment 3200mhz-en! Szóval tök jól ment a tunning!! Erre most!!!! Semmi, K.O.!
    Olvastam hogy az intel mókolt valamit, a 915p chipsettel hogy ne lehessen túlhúzni. Nálam az történik hogy ha kilépek a bios-ból, akkor egy pillanatra kikapcsol a gép. Ez már minimális (mondjuk 145mhz) húzásnál megtörténik!
    Már mindent próbáltam (asszem! :)) ), de nem tudom beállítani. Szóval ha valakinkek van ilyen alaplapja, vagy másik gyártmány, de 915p chipsettes, az légyszi írja meg a tapasztalatait!!

Nagyon várom!!

Köszi!!

Aktív témák