- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
Rover623
félisten
És a 478-as procid most fordítóval van a P5GD1-ben...vagy a P4P800S-X lapban már a 775-ös proci futott (ráforrasztott lábakkal)...?
Szóval: kicsit pontosabban kellene leírni a körülményeket...
A ''mókolás'' meg annyit jelent, hogy nem lehet rendesen fixálni a PCI-e busz órajelét, ezért komoly tuningnál nem műx. a VGA...de sajnos előbb még a SATA kontroller adja meg magát...ez viszont nem 915 függő...merthogy a SATA a déli hídban van.
[L]Ez már minimális (mondjuk 145mhz) húzásnál megtörténik![/L]
Ez is ultraprecíz...
FSB 100-ról 145-re...?
FSB 133-ról 145-re...?
FSB 200-ról 345-re...?
Valamiről 145-re...vagy Valamiről (Valami+145)-re...?
915-ös Asus lapokban olyan 30-35%-ra számíts tuning terén...ha ennél többet akarsz, akkor 925 sorozat... -
Emporio
csendes tag
-
chrisx1
tag
Hali!
A helyzet a következő! Nem olyan régen cseréltem a régi lapomat (Asus P4P800S-X) egy P5GD1 Pro-ra. A régi lapban egy Celeron 2,4 volt. Minden gond nélkül ment 3200mhz-en! Szóval tök jól ment a tunning!! Erre most!!!! Semmi, K.O.!
Olvastam hogy az intel mókolt valamit, a 915p chipsettel hogy ne lehessen túlhúzni. Nálam az történik hogy ha kilépek a bios-ból, akkor egy pillanatra kikapcsol a gép. Ez már minimális (mondjuk 145mhz) húzásnál megtörténik!
Már mindent próbáltam (asszem!), de nem tudom beállítani. Szóval ha valakinkek van ilyen alaplapja, vagy másik gyártmány, de 915p chipsettes, az légyszi írja meg a tapasztalatait!!
Nagyon várom!!
Köszi!!
Aktív témák
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged