Aktív témák

• Racecam

nagyúr

válasz neumanki #1 üzenetére

Légy szíves az alaplapod topicjában tedd fel a kérdésed!! Ezt zárom.

• Thulcandra

senior tag

válasz neumanki #1 üzenetére

Csak ámulok és bámulok, nem értem miről beszélsz, egérgörgetés meg internet kapcsolat hangja que? Pedig nekem se rossz a fülem elvileg :U , de ilyet még nem hallottam. Egyszer volt, hogy a szkenner bezavart egy acer alaplap integráltjának, és fura hangok jöttek, de amit te írsz az kicsit sok. Jól van csatlakoztatva minden?Nincs rákötve egy érzékeny mikrofon? ;]
    Mivel adott alaplapot nem ismerem, csak annyival tudok beleugatni, hogy kvázi tagként tudhatnád az alapelvek azon részén, hogy ha valaminek van gyűjtőtopikja, akkor oda zajongunk, s nem nyitunk mindennek külön topikot -> Asus P5E alaplapok <-

• neumanki

tag

sziasztok!

most vettem az új gépemhez egy ilyen alaplapot, eddig egy abit nf7-em volt soundstorm integrált hangkártyával, teljesen meg voltam elégedve vele. A mostani (valami realtek 883) viszont...borzasztóan zajós, el se hiszem, nem gondoltam volna, h 4 év után sikeresen visszalépünk a technikában :S) Az a kérdésem, hogy mennyi zaj várható el egy integrált hangkártyától? Komolyan kb azt is hallom zajként ahogy görgetek az egérrel böngészőben, plusz internetkapcsolat hangja, plusz vinyohang, plusz minden, és már 1/3, fél hangerőn teljesen "jól" hallható, már ha ezt lehet annak mondani. Soundstorm-al semmi ilyesmi nem volt, sőt a barátnőmnek egy éve egy Asus m2nvp-vm amd-s alaplapot vettem, szintugy integrált kártyával, és ott se emlékszem, hogy bármi ilyesmire felfigyeltem volna. Most akkor ez a lap gyári hibás, vagy ezek ilyenek? Vigyem vissza, vagy csak kiröhögnének?

Ehhez fűződöen lenne még két kérdésem:
    1, ha vesz az ember egy x-fi-t mondjuk, abba az ilyen gépzajok ugyanugy belehallatszanak?

2, most komolyan, ez mért van, valaki magyarázza már el, aki érti? Asus-ék befogják tesztelés közben a fülüket, vagy mi? :S Meg könyörgöm, a dolby, meg egyéb zajszűrések több10 éves technikák, legalább raknának bele egy ilyet, vagy adnának hozzá szoftvert. Ott reklámozzák nagybetüvel, hogy a szuper szoftverük kiszűri a háttérzajt, ha skype-olok mikrofonnal, de lejátszás meg le van szarva úgy ahogy van? :S

előre is köszönöm,
    üdv balázs.

Aktív témák