- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Csak ámulok és bámulok, nem értem miről beszélsz, egérgörgetés meg internet kapcsolat hangja que? Pedig nekem se rossz a fülem elvileg
, de ilyet még nem hallottam. Egyszer volt, hogy a szkenner bezavart egy acer alaplap integráltjának, és fura hangok jöttek, de amit te írsz az kicsit sok. Jól van csatlakoztatva minden?Nincs rákötve egy érzékeny mikrofon?
Mivel adott alaplapot nem ismerem, csak annyival tudok beleugatni, hogy kvázi tagként tudhatnád az alapelvek azon részén, hogy ha valaminek van gyűjtőtopikja, akkor oda zajongunk, s nem nyitunk mindennek külön topikot -> Asus P5E alaplapok <- -
neumanki
tag
sziasztok!
most vettem az új gépemhez egy ilyen alaplapot, eddig egy abit nf7-em volt soundstorm integrált hangkártyával, teljesen meg voltam elégedve vele. A mostani (valami realtek 883) viszont...borzasztóan zajós, el se hiszem, nem gondoltam volna, h 4 év után sikeresen visszalépünk a technikában :S) Az a kérdésem, hogy mennyi zaj várható el egy integrált hangkártyától? Komolyan kb azt is hallom zajként ahogy görgetek az egérrel böngészőben, plusz internetkapcsolat hangja, plusz vinyohang, plusz minden, és már 1/3, fél hangerőn teljesen "jól" hallható, már ha ezt lehet annak mondani. Soundstorm-al semmi ilyesmi nem volt, sőt a barátnőmnek egy éve egy Asus m2nvp-vm amd-s alaplapot vettem, szintugy integrált kártyával, és ott se emlékszem, hogy bármi ilyesmire felfigyeltem volna. Most akkor ez a lap gyári hibás, vagy ezek ilyenek? Vigyem vissza, vagy csak kiröhögnének?
Ehhez fűződöen lenne még két kérdésem:
1, ha vesz az ember egy x-fi-t mondjuk, abba az ilyen gépzajok ugyanugy belehallatszanak?2, most komolyan, ez mért van, valaki magyarázza már el, aki érti? Asus-ék befogják tesztelés közben a fülüket, vagy mi? :S Meg könyörgöm, a dolby, meg egyéb zajszűrések több10 éves technikák, legalább raknának bele egy ilyet, vagy adnának hozzá szoftvert. Ott reklámozzák nagybetüvel, hogy a szuper szoftverük kiszűri a háttérzajt, ha skype-olok mikrofonnal, de lejátszás meg le van szarva úgy ahogy van? :S
előre is köszönöm,
üdv balázs.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest