Aktív témák
-
Füly
aktív tag
fel memok vannak még
-
Füly
aktív tag
fel
-
Füly
aktív tag
fel memok eladóak még mindig
-
Füly
aktív tag
Nem
Lehet rossz a vinyom mert mostmár megse formázza...azt írja valszeg sérült a lemez vagy nincs bedugva ilyesmi...Hétfőn beszerzek egy sata2-es cuccost, úgyis szerettem volna újítani, ha azzal se megy akkor megy vissza..Egyébként lehet, hogy vesztek az adataim mert frankón ismeretlen particokat ismer be a vinyomhoz még azokat is amikhez nem nyultam.. -
Füly
aktív tag
fel
-
Füly
aktív tag
memot vki?
-
Füly
aktív tag
fel
-
Füly
aktív tag
2szer512Mb 533Mhz-es Kingmax memok 600felett mennek, Revoltec bordicsekek vannak rajtuk. 18K körül szeretnék értük kapni azért
-
Füly
aktív tag
lapocs elment, a memok még eladóak
-
Füly
aktív tag
up
-
Füly
aktív tag
esti fel
-
Füly
aktív tag
Itt van pár adat az alaplapról, meg egy kép:
Bővebben: link
Wireless LAN
Dual Gigabit LAN
és még sok extra, nézzétek meg a linket. -
Füly
aktív tag
Lga775 ös lap eladó tessék tessék vegyék vigyék
-
Füly
aktív tag
up
-
Füly
aktív tag
fel
-
Füly
aktív tag
fel inkább a lapnak örülnék ha elmenne de mehet mind2ő
-
Füly
aktív tag
Tehát:
Asus p5ad2 -premium lapocska, dobozával, minden cuccával (naggyon sok) csomó bontatlan még belőle, gari nincs mert versenyen volt nyeremény és én a győztestől vettem
2*512MB 533MHZ Kingmax DDR2 memok szintén eladóak, van rajtuk szép revoltec bordicsek.Ezek garisak még kb. félévig
Irjatok vmi árat és megeggyezünk.
Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged