Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
tkesy
őstag
a 2.4C meg, + se nyikkant....
Hát akkor nme marad más, mint hogy eredeti BIOS-t vissza, + te is a boltba a lappal, és mondod hogy:
a.) te szeretnél használni benne egy 2.4C-t, de ahhoz Bios-t kell frissíteni, --> csinálják meg ők, és ha már ott van, nézzék meg: megy-e egy ilyen procival...,
b.) mondod, hogy Bios frissítés után mennie kellene, de nme megy, nézzék meg, legyenek oly kedvesek..
Az a.) és b.) variáció ugye attól függ, hogy milyen viszonyban vagy a boltosokkal...
Ha náluk se megy, akkor marad a lapcsere... vagy lemondasz a 2.4C-ről...;] :P
De mivel már hivatalosan (is) belerakható 800-as proci, nem szabad annyiban hagyni a dolgot.... -
barko
tag
Nem teljesen jól írtam, hogy nem volt benne más proci, mert 2 napig nálam volt az öcsém új celeronja (d), ahhoz kellett a biost frissíteni (1016).Azt megpróbáltam kicsit tuningolni, de nem ment 175fsb fölé. Már akkor úgy gondoltam, hogy nem a proci miatt. A memtest 180-nál folyamatosan hibát jelzett.Utána próbáltuk bele a2,4c-t.
-
tkesy
őstag
Na szóval egy kicsit benéztem, mert azt hittem a P4P800 sorozatra gondoltál, (meg a topicnyitó is):B, de megnéztem az Asus honlapján, hogy végül is mit tud ez a P4P8X.
1. a 800 FSB-t tényleg csak tuning szinten támogatja....alapból....
2. itt te is le tudod ellenőrizni a támogatott procik listáját: [L]http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/cpusupport.aspx[/L], de van egy jó hírem: a 2.4C az 1006 bios-tól fölfele felismeri a lap... :)
A mostani procival* frissíted a BIOS-t aztán jöhet a csere...:))
3. Bios: [L]http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=P4P8X&Type=All[/L] 1017-es a legfrissebb..
*szvsz az nem Will., mert:
- azoknak 423 lába volt és nem 478 (mondjuk átalakító van)
- a Will.-eket legjobb tudomásom szerint az i850 támogatta utoljára, se a i850E, se a i845, se az i865/875 nem.... -
barko
tag
A címben említett alaplapnak bírnia kell a 800-at vagy csak elméleti lehetőség, és vevő csábítgató?A támogatott procik között fel vannak sorolva a 800-asok.Azért kellene mert az enyém nem bírja és nem tudom érdemes-e reklamálnom(garancia), vagy nyugodjak meg hogy ráfaragtam.
[Szerkesztve] -
shteer
titán
Tehát a kérdésem: ASUS P4P8X bírja e a 800as fsb-t és hogy?
A lap dobozán és leírásában 'Overclock' mód van írva 800as fsbre és 400as ramra.
Mit kell hova állítani és jár-e valamiféle kockázattal?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- NiMH akkumulátor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest