Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladd
tag
Sajnos a fentiek közül mindent kipróbáltam.A legfrisseb biost tettem fel ami fellelhető. Új hálókártyákat is szereztem új utp crosswire kábelt is vettem. És a végén mindig resetelt. Volt hogy ment vagy egy órát is és utána tette mindezt.Szóval a megoldás mint olyan nem létezik. A Windows XP SP2 integrated verziót most raktam fel rögtön azután.Variáltam hogy a tűzfalat ki és bekapcsoltam akkor is. A Zone alarm és Alcohol progik nincsennek fent, csak a Dameon tools, de azzal eddig nem volt gondom.Most jött elő a probléma mert eddig nem használtam a hálókártyát a gépben. Még most márciusban garis és remélhetőleg ki is cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest