- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladd
tag
Most azt fogom kicserélni
-
bladd
tag
az a probléma hogy azóta már az alaplapot is kicseréltem bízva abban hogy az alaplapi háló kártya szállt el.De a probléma ugyanúgy jelentkezik és az ötleteim elfogytak, hogy mivel lehet a gond.
Most egy asus p4p800SE alaplapom van, de mint szinte biztos hogy nem ezzel van a gond.
A szoftveres összeakadással nem lehet gond mert újra raktam a winxpt. -
bladd
tag
Csak sajna már annyiszor próbálgattam hogy most már a vinyómat féltem mer a sok reset nem tesz jóneki és a rajta lévő adataimnak sem.Eddigi hozzá szólásokat is köszönöm.
-
bladd
tag
Sajnos a fentiek közül mindent kipróbáltam.A legfrisseb biost tettem fel ami fellelhető. Új hálókártyákat is szereztem új utp crosswire kábelt is vettem. És a végén mindig resetelt. Volt hogy ment vagy egy órát is és utána tette mindezt.Szóval a megoldás mint olyan nem létezik. A Windows XP SP2 integrated verziót most raktam fel rögtön azután.Variáltam hogy a tűzfalat ki és bekapcsoltam akkor is. A Zone alarm és Alcohol progik nincsennek fent, csak a Dameon tools, de azzal eddig nem volt gondom.Most jött elő a probléma mert eddig nem használtam a hálókártyát a gépben. Még most márciusban garis és remélhetőleg ki is cserélik.
-
bladd
tag
Sziasztok!Remélem tudtok segíteni. A problémám hogy az alaplapon lévő 3COM gigabit LOM 10/100/1000 hálókártyám amint bedugom az utp kábelt rögtön újra indul. Kicseréltem már az utp kábelt is és nem segített az sem. ''Hullámokban'' jelentkezik mert van hogy megy 2 órát is és utánna resetel ,de azután már nem indul újra csak ha ki be kapcsolom újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest