Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
7300Go 512Mb vga valakinel produkal hasonlot, hogy jatek kozben egeto forrosagura melegszik?
kisse abnormalisnak latszik... -
Azazello-
senior tag
multkor valaki mar dobott egy osszehasonlitast core 2 duo T2500 procival es nem sokkal maradt el tole a turion x2.
eddigi sajat tapasztalatom szerint tokeletes paros a turion x2 es a 7300go. persze nem egy jatekra kihegyezett gep, de ha az igenyeink nem egetveroek akkor elboldogul minden ujabb jatekkal is. cod2, counter-strike, nfs...
az en masinam A6Tc amugy -
Azazello-
senior tag
megprobalom megegyszer hatha:
teljesen uj notebook aksit szeretnek bekalibralni. elmondana nekem valaki, hogy mi a folyamata?
aksi berak, feltolt full, go bios es ott a battery calibration vagy mi? toltorol vegyem le? vagy nem is kell feltolteni elotte az aksit? -
Azazello-
senior tag
szal valaki meg tudna nekem mondani pontosan, hogy hogyan allitsam be elso alkalommal a notebook aksijat?
feltoltom teljesen aztan reboot->bios es ott a konfig menupont?
vagy lemeritem teljesen es utana?
vagy egyszeruen amikor beraktam a gepbe akkor utana rogton mehet es nem kell sem feltolteni, sem lemeriteni?
esetleg maradhat kozben halozaton is a gep?
valoban ketszer is vegig kell csinalni a muveletet?
thx! -
Azazello-
senior tag
MATSHITA DVD-RAM UJ-850S
nekem is ez van a gepemben. ezek szerint semmi jora ne szamitsak?
kiralyul hangzik. igy az elejen rogton keszuljek fel ra, hogy szar az iro... -
Azazello-
senior tag
válasz
Laurent #4000 üzenetére
az asus vga-ja joval gyengebb ha jol tudom, es 512 sodimm ram nem egy nagy osszeg. viszont a dell aranal olcsobban is vehetnel ugyan ilyen kategorias gepet akar asusbol. nincs semmi baj az asussal. en markara siman az asust valasztanam, de ha vga kell, akkor inkabb a dell.
-
Azazello-
senior tag
udv skacok!
megmondana nekem valaki, hogy egy 7300go vga mennyiben kulonbozik egy normal 7300-tol?
teljesitmenybeli elteres, fogyasztas beli, vagy egyszeruen csak azt jelzi, hogy notesz vga kari?
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest