- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
válasz
ATM_automata #1550 üzenetére
Megnéztem ezeket a notiba való WLAN cuccosokat, max. 10kHUF-ból meg lehet úszni (6k wlan kártya, 4k antenna), nálunk (SK) meg akár 7,5kHUF-ból is kijöhet a cucc... Mostmár csak egy olyan helyet kell találnom ahol ezt beszerelik nekem úgy hogy utána működjön is rendesen
-
sztikac
őstag
válasz
ATM_automata #1546 üzenetére
HCONTROL.EXE-ről ezt találtam: [link], tehát itt valamivel nagyon össze kell akadnia hogy wlan kártya miatt elszálljon... WLAN kártya milyen csatlakozóval van a gépbe építve és kb. mennyiért sikerült beszerezned?
-
sztikac
őstag
válasz
ATM_automata #1544 üzenetére
Nem 100% de szerintem a Fn gomb működéséhez kell...
-
sztikac
őstag
Hali! Asus A9Rp notimba szeretnék utólag beépíteni egy Wi-Fi kártyát, lehetséges ez? Ezeket a modelleket szállítják wifivel is és anélkül is (az enyémen is rajta van a wi-fi led is, meg a bekapcsológomb matricája is a billentyűzeten). Annyit eddig sikerült kiderítenem hogy ezekbe a notikba belső USB-s ZD1211 WLAN kártya kerül. Sajnos a gugli arra már nem adott tippet hogy ezt a kártyát hol lehetne beszerezni (ha lehet egyáltalán).
-
sztikac
őstag
Hát még én hogy örülök
Pár nap múlva kap 1 kis memóbővítést a noti (1GB), utána pedig a vinyót szeretném kicserélni benne. Ha a mostani 256-os modul mellé berakom az 1 gigásat lehet belőle vmi. gond (főleg stabilitási problémákra gondolok) ? A másik kérdésem pedig hogy vinyóból milyet érdemes venni, 5400 rpm /16Mb vagy 7200 rpm/8Mb ? Vagy esetleg nem fogom észrevenni a különbséget?
-
sztikac
őstag
válasz
sztikac #1033 üzenetére
Megoldottam
Eszközkezelőben az IDE ATA/ATAPI vezérlőknél újratelepítettem a drivert és: Transfer Rate: Min. 28.5 MB/sec, Max. 34.8 MB/sec. A Total Commander meg az eddigi átlagos 6-700 kB/s helyett 6-7000 kB/s sebességgel másol. Mondjuk nem értem ehhez miért kellett (ugyanazt) a drivert újratelepíteni
-
sztikac
őstag
Transfer Rate: Min. 0.7 MB/sec, Max. 1.0 MB/sec
Sérülést nem talál a HD Tune (sem).
Gari még van rá (3 hónapos a gép), de nem tudom, hogy felénk (SK) a érdemes-e a szerviz kezébe adni egy egyébként hibátlan notit? Mert a magyarországi ASUS szervizről elég sok rémtörténetet hallotam/olvastam... -
sztikac
őstag
Hi,
Asus A9Rp notim van, 60 GB-os 4200 rpm Hitachi vinyóval. Ez utóbbi cucc igencsak gyanús nekemFeltönően lassú... A sebessége 400 kB/s és 800 kB/s között ingadozik
Vagy esetleg ez normális a 4200 rpm-es vinyóknál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- Brave
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest