- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huawei
tag
válasz
Benir8 #29353 üzenetére
Szia! Nem volt takarítva egyszer sem. Garanciás így nem nyúltam hozzá. Egyébként pátyolgatva volt végig a noti. Mindig asztalon volt használva, ágyban soha. Az enyém is lassan 2 éves. Még van kb másfél hónap garancia rá. Egyébként elégedett vagyok vele én is, ezt a ventizörgést leszámítva.
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS K501L notim és egy ideje már csúnya hangja van a ventilátornak. A mai nap viszont tényleg olyan hangja lett mint a fűnyírónak. Hangosabb sokkal mint eddig volt. Viszont abbahagyta a zörgést és most ismét csendes. Szerintetek garanciában lehet vele valamit kezdeni (mert még van rajta pár hónap gari), vagy elhajtanak? Ipon-nál lett vásárolva.
-
Huawei
tag
válasz
kolivanov777 #27327 üzenetére
Szerintem össze lehet vadászni a neten a drivereket. Én is ezt tettem, bár tény hogy még mindig van egy valami az eszközkezelőben amit nem telepített fel és lövésem sincs mi lehet az
Sok esetben a Win8-as drivereket is megeszi a Win7. Érdemes a telepíteni kívánt hardver gyártójának a honlapján nézelődni. Elvileg az én notimra sincs hivatalos Win7 driver támogatás mégis az van fent és hibátlanul teszi a dolgát.
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Van egy Asus K501 notim, aminek nagyon nem vagyok megelégedve a hangminőségével (fülessel). Az lenne a kérdésem, hogy tudtok e valami progit esetleg ami elkerülte a figyelmemet (AudioWizard fent van) és nem tettem fel, mert így nagyon szarul szól. Előtte egy Pavilion DV7 volt de összehasonlíthatatlanul jobb hang jött ki belőle (természetesen fülessel gondolom).
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Házi hangfal építés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest