- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albert.Tamas
tag
válasz
$atirka #39360 üzenetére
40 fokot , elmeletileg myasus appon akkor is kellene menni ha huvos vagy nem? Ventialatos uzemmod teljes sebesseg , sugo stb stb . Felporogni felporog ha valamilyen intenziv programot hasznalom mondjuk Davinci vagy Adobe de , egyebkent nagyon halk maximalisan terhelesen
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Asus Laptopom van S5507QAD Snapdragon procis . Myasus appon belul ventilator mod barmire allitom nem reagal ra , megtudna nekem nezni akinek ilyen laptoptja van ? Koszonom -
Albert.Tamas
tag
Sziasztok
Asus Snapdragon processzoros laptopom van , Arm64-es , szeretnem ujratelepiteni a Windows le is toltottem a Microsoft vebhelyrol ARm64-es Windows Rufusba Fájrendszerbe NTFS van es nem tudom megvaltoztatni FAT32-re , NTFS-be hagyom nem bootol a laptop mi tevo legyek ? Elore is koszonom -
Albert.Tamas
tag
Köszönöm szépen
régen telepítettem windowst vagy 10-eve Mac környezetben vagyok
-
Albert.Tamas
tag
Ha újra bekapcsolom a biosba akkor kekhalalt hal
-
Albert.Tamas
tag
De hát azon van a Windows 11 letolto ISO file boot , nyugodtan rakhatom mellé ?
-
Albert.Tamas
tag
Szia. Csak egy pendrive van azon a Windows 11 telepitoje , nincs más lehetőség ?
-
Albert.Tamas
tag
Biztosan nincs rá szükség ? Ők kikapcsolom a biosbol telepítés után drivert felrakom biosbol VMD bekapcsolom úgy már jó lesz ?
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Ujra akarom telepiteni a gepet , VMD be van kapcsolva egy pendrajvom van windows telepitesre , Androidos telefonom van Raid (RST letoltottem ra de telepites kozben amikor keri a drivert nem latja a telefont ? Van ra valami megoldas?
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
i5-12500h vs i7-1260p között van kölönbség vagy nem sok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest