- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #37688 üzenetére
Én sok virágboltba járok, nem volt probléma vele. A Malwarebytes-t csak alkalmanként futtatom.
-
embe
nagyúr
Gyakorlatilag a srác ezekhez a dolgokhoz analfabéta. Mármnt számítógépekhez. Régi ezeréves laptopot használt eddig.
Ha magamnak kellene vásárolni, én a használt üzleti kategóriában keresgélnék. Jelenleg is ilyenek vannak itthon.
De mivel ismerem a srácot, inkább új mellett maradok. Kompromisszumokkal, amik igazán nekem lennének azok, neki ez nagyon szuper lesz. Remélem legalábbis.!Más: Win.11 menne rá. Valahol olvastam ( lehet itt??) hogy nem lehet normálisan feltelepíteni az új Asus gépeket, mert valami spéci SATA driver kell hozzá.
Ez igaz? Ha igaz van hozzá leírás?Hivatalos MS oldalról leszedett telepítőket szoktam használni, nem szokott velük gond lenni.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az egyok kolléga kért meg hogy nézzek már neki valamilyen gépet. Ahogy beszéltem vele, az igényeinek egy 14"-os lapos felelne meg.
Mindent átbeszélve arra jutottunk hogy ez az Asus gép jó lenne neki.
Van valami ami ez ellen a gép ellen szól? ( minőség-megbízhatóság ... stb. )
A "Milyen notebookot vegyek" fórum összefoglalóban ez van:
"!!! ASUS VivoBook, ASUS X és nevezetlen sorozat, Lenovo Ideapad 3-as sorozat a Lenovo V15 és más V-s, KERÜLENDŐ!!!!"
Mi a gond ezzel a sorozattal? Miért kerülendő? Használtat nem akarok, külföldön használná, így ragaszkodna egy újhoz - de ennyi a keret. -
embe
nagyúr
Köszi Urak!
Most első körben megy egy gyári visszaállítás. Utána meglátom, milyen lesz.
Dolgozok, van most időm elbohóckodni vele reggelig. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Kollégám Asus X507M, Intel Pentium Silver 5000-es gépét kellene újratelepíteni.
Gyárilag van rajta egy 1TB-os partíció,és egy recovery partició. Gyárilag telepített, aktivált W10-el.
Én ilyenkor legyalulok a telepítés során minden partíciót, majd az igényeknek megfelelően particionálom.Nem is ez a lényeg: Van esetleg valami amivel lukra lehet ezeknél az Asus gépeknél futni? Ilyen új típusú Asust még nem telepítettem, így inkább kérdezek.
Vagy nyugodtan követhetem az általam megszokott metódust?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy régi ASUS K50IJ laposra tettem fel a W10-et. A kamera képe 180° -al elfordult.
Tudom régi probléma. Keresgéltem, sok drivert rápróbáltam, de nem változott a helyzet. Sír, hogy nem jó driver van fent.Találtam még ezt a leírást , csak éppen nem tudom hogy mi az a "flip érték".
Vagy a feltelepített drivert hol találom meg? Ott lehet állítani?Meg nem is akar mást elfogadni, csak amit a W10 szed le.
Esetleg tudtok valami megoldást a hibára?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest