- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #37688 üzenetére
Én sok virágboltba járok, nem volt probléma vele. A Malwarebytes-t csak alkalmanként futtatom.
-
embe
nagyúr
Gyakorlatilag a srác ezekhez a dolgokhoz analfabéta. Mármnt számítógépekhez. Régi ezeréves laptopot használt eddig.
Ha magamnak kellene vásárolni, én a használt üzleti kategóriában keresgélnék. Jelenleg is ilyenek vannak itthon.
De mivel ismerem a srácot, inkább új mellett maradok. Kompromisszumokkal, amik igazán nekem lennének azok, neki ez nagyon szuper lesz. Remélem legalábbis.!Más: Win.11 menne rá. Valahol olvastam ( lehet itt??) hogy nem lehet normálisan feltelepíteni az új Asus gépeket, mert valami spéci SATA driver kell hozzá.
Ez igaz? Ha igaz van hozzá leírás?Hivatalos MS oldalról leszedett telepítőket szoktam használni, nem szokott velük gond lenni.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az egyok kolléga kért meg hogy nézzek már neki valamilyen gépet. Ahogy beszéltem vele, az igényeinek egy 14"-os lapos felelne meg.
Mindent átbeszélve arra jutottunk hogy ez az Asus gép jó lenne neki.
Van valami ami ez ellen a gép ellen szól? ( minőség-megbízhatóság ... stb. )
A "Milyen notebookot vegyek" fórum összefoglalóban ez van:
"!!! ASUS VivoBook, ASUS X és nevezetlen sorozat, Lenovo Ideapad 3-as sorozat a Lenovo V15 és más V-s, KERÜLENDŐ!!!!"
Mi a gond ezzel a sorozattal? Miért kerülendő? Használtat nem akarok, külföldön használná, így ragaszkodna egy újhoz - de ennyi a keret. -
embe
nagyúr
Köszi Urak!
Most első körben megy egy gyári visszaállítás. Utána meglátom, milyen lesz.
Dolgozok, van most időm elbohóckodni vele reggelig. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Kollégám Asus X507M, Intel Pentium Silver 5000-es gépét kellene újratelepíteni.
Gyárilag van rajta egy 1TB-os partíció,és egy recovery partició. Gyárilag telepített, aktivált W10-el.
Én ilyenkor legyalulok a telepítés során minden partíciót, majd az igényeknek megfelelően particionálom.Nem is ez a lényeg: Van esetleg valami amivel lukra lehet ezeknél az Asus gépeknél futni? Ilyen új típusú Asust még nem telepítettem, így inkább kérdezek.
Vagy nyugodtan követhetem az általam megszokott metódust?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy régi ASUS K50IJ laposra tettem fel a W10-et. A kamera képe 180° -al elfordult.
Tudom régi probléma. Keresgéltem, sok drivert rápróbáltam, de nem változott a helyzet. Sír, hogy nem jó driver van fent.Találtam még ezt a leírást , csak éppen nem tudom hogy mi az a "flip érték".
Vagy a feltelepített drivert hol találom meg? Ott lehet állítani?Meg nem is akar mást elfogadni, csak amit a W10 szed le.
Esetleg tudtok valami megoldást a hibára?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest