- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
honlapos5
csendes tag
válasz
Swaggering78 #39340 üzenetére
A "Instability Issue" vagy "Unstable Behavior Problem" nevü hibákra gondolsz? Én úgy tudom, hogy azok csak a 13,14. generációs desktop CPU-kat érintette.
De azt is, hogy az Intel nem ismeri el a tényt, hogy ezek is érintettek.
A "BIOS szinten felkészültek" azt jelenti, ha frissítem a bios-t akkor nem lesz gondom és évekig működik a proci? -
honlapos5
csendes tag
Szevasztok.
Valaki használ
ROG Strix G16 (2024) G614, pontosan pedig:
ASUS G614JVR-N4014W laptopot?
Az i9 14900hx cpu van benne.Van bármilyen típushibája a laptopnak vagy a i9 14900hx-nek?
Köszike -
honlapos5
csendes tag
Szevasztok, egy Zenbook UM5302TA gyári win11-el, folyamatos frissítések ellenére fagy. Van hogy fokozatos áll meg, pl először leesnek róla a BT eszközök, aztán a videó kártya lefagy, kimerevedik a kép de a hang megy tovább. Folyatosan visszatérő probléma, hogy egy BT egér időnként nem éri el a notit. (Márkája Trust, ez volt az egyetlen BT képes egér, azért ezt vettem, mert egy stick-es wireless egérhez még kellene egy USB-C-s adapter is, mert csak USB-C van a laptopon...)
Szóval mi az első lépés? Sem Asus notim, sem AMD procis gépem, sem Win11-em nem volt még...
Megjegyzem, a gyári oldalukon a nyilvános felhasználói vélemények közt is sokan panaszkodnak random fagyásokra, meg különböző bosszantó hibákra.
Találtam letölthető frissítéseket. Ezeket az ASUS oldaláról bátran telepíthetem? Ezt nem kapja meg a Windows Update-n keresztül a noti?
Erre gonolok:
https://www.asus.com/us/supportonly/um5302ta/helpdesk_download/
Ha ezeket telepítem, ezek segíthetnek a folyamatos fagyás megszüntetésében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 - jogtiszta Windows
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest