- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Pyttawrx #39333 üzenetére
Szia, olyat sikerült olvasnom a neten, hogy van egy "dead zone" a véletlen érintések miatt. Nem tudom, hogy igaz e.
Mindenhol csinálja ezt a dolgot sajnos.Talán azért hinném el a dead zone-t mert ha középről kihúzom az ujjam jobbra akkor ott abban a zónaban is tökéletesen tudom húzni az egérmutatót bármi akadás nélkül, de ha felengedem az ujjamat és vissza rakom erre a területre már nem érzékeli.
-
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem a neten is, de egyenlőre nem találtam megoldást a gondomra. Van egy Asus TUF GAMING A15 gépem (FA507UV) és a touchpad nálam érdekesen működik.
Olyan mintha a touchpad jobbra eső része nem érzékelne bizonyos tekintetben. Ha bal oldalt vagy középen nyúlok a touchpadhoz semmi gond megy minden szépen. Viszont ha a jobb oldalt akarnék elkezdeni húzni akkor ott olyan mintha nem érzékelne semmi.
Érdekeség viszont az hogyha elkezdem húni az egérmutató balról jobbra akkor tökéletesen megy az egér mutató azona részen is ahol amúgy első rintésre nem érzékel.Ez normális dolog? Valami érintésvédelmi dolog lenne ez?
Amiket a neten találtam azok nem sokat segítettek egyenlőre a driverből a legfrissebb van, de a régebbit is kipróbáltam aminél ugyan ez az eredmény van. Eszköz kezelőnél próbáltam a gépen lévő driverek közül válogatni, de nem segített nekem ugyan az a jelenség van.
-
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
3 hónapja vettem egy Asus Tuf gaming A15 laptopot. Nagy megelégedéssel használom, de pár napja elkezdtem észrevenni, hogy amikor kinyitom a laptopot recsegő hangot hallok. A hangot úgy írnám le mintha egy műanyag játékot nyomkodnál és itt ott recseg.
A laptopba kértem + ramot ez miatt nyilván meg kellett a boltnak bontania.
A csavarokat az alján meghúztam mert észrevettem, hogy nem igazán lettek rendesen meghúzva. Ez után lényegesen jobb lett a hang, de így is lehet egy picit hallani a kamera körüli szigetnél.Az érdekelne, hogy másoknál is jelen van ez a hang? Remélem azzal, hogy meghúztam a csavarokat nem ugrott a garancia, de hát azért 1 hónapra nem küldeném szívesen vissza csak mert a csavart nem sikerült meghúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 - jogtiszta Windows
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest