Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rajin

újonc

válasz NTonee #18611 üzenetére

A Laptopszalonban vettem múlt hét csütörtökön, de még nem érkezett meg, elvileg ma kéne neki... Visszaigazolás e-mailben/telefonon megvolt, szóval remélem a napokban át is vehetem! (Szerencsém volt, kedden néztem ki, de még nem vettem meg, szerda reggelre elfogyott és azt mondták hetekig nem is lesz. Csütörtökön láttam, hogy mégis van még pár darab, amit meg is erősítettek, ezért mertem megrendelni. Egyetlen "hiba", hogy még ez is GDDR3-as memóriájú az Asus ügyfélszolgálata helyett, hiába írnak a webshopok 5-ös verziót.)

Természetesen írok majd róla, mihelyt kézhez kaptam és lesz időm foglalkozni vele. :) A WoT-tal még nem játszottam, de lehet, hogy ennek apropóján kipróbálom majd...

A HDD Caddy oldalát én is megtaláltam, csak reménykedtem, hogy van valami budapesti bolt alternatívaként, ahol vagy csak bemegyek megvenni vagy 1-2 nap alatt megvan.

Ui: Én is olvastam a "csúnya" boltokról, szóval fel se merült, hogy ott vegyem. :)

• Rajin

újonc

A a tanácsotokat szeretném kérni, hogy milyen HDD box-ot (vagy caddy, optibay, nem tudom pontosan minek kell hívni) érdemes venni egy Asus N550JK notebook esetében és mi a különbség a 6 ezres és 20k-s között?
    Pontosabban SSD-t szeretnék beletenni és a HDD-t áthelyezni a DVD helyére. (SSD-m már van.) A Laptopszalonban a beépítő keretért ~12k-t kérnek + 6k munkaköltség, nekem ez nagyon soknak tűnik. Így gondoltam, hogy inkább megveszem külön és berakom én. :)

Új hozzászólás Aktív témák