- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #34861 üzenetére
start menü jobb klikk -> eszközkezelő
-
Necc
addikt
válasz
#57171968 #34724 üzenetére
Nekem is mediatek wifi van a gépemben (Mediatek MT7922) és semmi problémát nem tapasztaltam eddig vele. Mind sávszélességet, mind lefedettséget hozza, megbízhatóbban üzemel mint az előző laptopom inteles wifi5 modulja.
#34719: találtam egy másik weboldalt, jobb képekkel: [link]
Ha jól veszem ki, 8GB forrasztot memória van benne, és 1 memória slot. -
Necc
addikt
válasz
hematoma1 #34677 üzenetére
Nem tudom mik a szempontaid, elvárásaid, illetve felhasználási területed. OLED mellett és ellen is lehet érvelni.
Én a matt kijelzőt sokkal többre értékelem mint a tükröződő kijelzőt, valamint napi 12-14 órát megy a gép, így üzemórák hamar elszaladnak, vele együtt a kijelző kopása is, így egy "hagyományos" matt kijelző mellett döntöttem.Viszont egy napi pár órát futó, otthoni tartalomfogyasztós gép kijelzőjének az OLED simán belefér, szerintem.
-
Necc
addikt
válasz
draco31 #34668 üzenetére
Ellenőrizd le a hardware ID-t (bár ez AMD, a logika ugyanaz: [link] (intel vendor id 8086)), ha az megegyezik a gyárival, akkor próbáld meg manuálisan kicsomagolni (vagy keresd ki hova csomagol ki ideiglenesen), és úgy ráerőszakolni a drivert: jobb klikk VGA-ra -> update driver -> browse computer -> let me pick -> have a disk -> kitallózod a kicsomagolt drivert, *.inf fájlt keress, itt egyezteti össze a vendor és device ID-kat, ha van találat felmegy. Ha nincs találat megpróbálhatod szerkeszteni az *.inf fájlt, ésszel!
Ha a gyártó nem nyúlt bele a hardverbe (pl. HP régen imádta a system+vga biosokat összemosni így ez nem működött) akkor fel kell hogy menjen a driver.
Rendszerhelyreállító USB legyen kéznél a balesetek elkerülése érdekében.
-
Necc
addikt
válasz
Protonmail #34572 üzenetére
Tartalomfogyasztós notinak egész korrektnek tűnik, viszont az alábbiakat kérlek vedd figyelembe:
- tükröződéses a kijelző, ez még beltéri használatnál is elég zavaró tud lenni
- OLED idővel kikopik, beég!
- raktak rá USB2 portot, készülj fel "stupid user" szindrómára: akaratokon kívül oda fogjátok dugdosni a külső adathordozót, és vakarjátok a fejeteket hogy miért ilyen lassú
- nincs vezetékes ethernet
- illtve még apróság, az 'ű' betű az enter fölé rakja az asus, ez engem az őrületbe kerget, mert mindig reflexből entert ütök, ahol a többi, számomra értelmes billentyűzeten a helye lenne -
Necc
addikt
válasz
st3v3np3t3r #34495 üzenetére
Mindketto. Nezd meg a BIOS-ban nincsen-e valami elallitva ami miatt nem ismeri fel a SATA SSD-t.
Az egyetlen eset amikor egy m.2 slot M key-es nem kezelte a SATA-t oda volt irva a slot melle nagy betukkel hogy PCI-E ONLY. -
Necc
addikt
válasz
st3v3np3t3r #34486 üzenetére
Ha jól látom a slotot M-key van rajta, azaz NVMe SSD megy bele. mSATA viszont az esetek 99.9%-ában működik M-key slotban is: [link]
#34487: kijelző megítélése egyrészt szubjektív, másrészt semmi garancia nincs arra milyen panel kerül éppen bele az adott gépbe, azaz lehet hogy a tiédbe pont jobb minőségű panel került. A gyártóknak csak a feltűntetett specifikációknak kell megfelelniük.
Én mikor szétnéztem illetve ismerősöknél körbekérdeztem ez ügyben, egybehangzóan figyelmeztettek hogy kerüljem a 144Hz-es gépeket a nagyon rossz minőségű kijelző miatt (vagy annak nagy esélye miett). Személyesen megtekinteni ezeket a kijelzőket nem volt lehetőségem.
-
Necc
addikt
Üdv.
Asus gaming laptopoknál a 144Hz-es kijelzővel szerelteket lehetőleg kerüld el nagy ívben, az összesbe egy olcsó, legalja gépekbe szánt panelt raknak, természetesen jó alaposan meghúzva overdrive-al hogy kipréseljék a 144Hz-et, cserébe a kéminősége szánalmasabb mint egy overdrive nélküli 60Hz-es belépőszintű office monitoré.
2022-es ROG strix-nél tudtommal az összes G513RC ilyen panellel van szerelve, én nagyon nem ajánlom a megvételét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Medence topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged