- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
válasz
Brillante #18770 üzenetére
Köszönöm a válaszodat
Előtte a Dell 7537 volt kinézve a fémház és a "viszonylag erős konfig" meg a nagyon jó akkuidő végett. De utána felvilágosítottak hogy hiába van benne i5-ös CPU, mivel "U" végű ez miatt kb. egy erősebb i3-nak felel meg. Ezután jött képbe a Lenovo Y510p, de ott meg az akkuidő és a melegedéssel nem voltam kibékülve. Én viszonylag keveset játszok, meg nem is egy brutális erősségű játékkal, de ha hetente párszor elkap a harci kedv és az időm is engedi akkor szoktam Wot-ni. És akkor legalább olyan felbontáson és minőségbe szeretném mindezt művelni, mint a mostani PC-el teszem azt. És itt jött képbe az Asus, ami tulajdonképpen az akkuidő kivételével számomra ideális választás lehet. A kijelzője meg külön unikum számomra hogy matt és IPS-esAz akku meg még az elmegy kategóriába belefér, bár számomra ennek a gépnek eddig ez az egyetlen negatívuma, amivel ha még duzzogva is de kiegyezzem
-
paler
aktív tag
Szuper, erre én is kíváncsi voltam. Köszi az infót
Akku időről tudnál mondani valamit pl. normál netezésnel mennyi ideig bírja ? Wifije stabil ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest