- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
debcamp
aktív tag
Üdv!
Egy laptop kellene, 3D renderelés (építészeti látványtervek,tervezés ArchiCADban, ilyesmi)
- 15" méret
- Nincs extra kívánság
- Hordozva lenne, de nem mindennap. Heti kb 1-3 alkalom városon belül, elvétve 7végén távolsági utazások alkalmával.
- Keret 250 max, lehet kevesebb ha nem vesztünk lényeges különbséget a $ javára
- Asus pártiság (és legyen piros!Hát erről azonnal lebeszéltem.. Nők..
)
Az igények alapján (bár nem vagyok benne az ArchiCAD és renderelés világában) én azt gondolnám, hogy FullHD felbontás, i7, 4/8GB ram, meg vmi normálisabb vga.
Így eső blikkre egy régebbi és egy újabb Asus.
X550JX-DM324T és K501LX-DM047D
Ami a száraz adatok szerinti különbség ahogy látom (laikusként és google-val)(a többi ua.):
CPU i7 4720HQ vs 5500U: 4m/8sz vs 2m/4sz (ezen kívül teljesítményben ahogy néztem elenyésző a különbség.. cpuboss. viszont passmark szerint lényeger, majsd dupla a régebbi javára.. viszont melegebb is fórumok szerint..
VGA 950M: 4GB ddr3 vs 2GB ddr3 (nagyobb mélységekbe nem mentem)
ÁR: 260e vs 240e
Amit tudok tudni vélek..hallottam, hogy a K széria minőségibb darab, fém ház stb.. az X talán műa és összeszerelésben sem top.. (?)Nos.. jó nyomon vagyok-e? Jól látom a szitut?
-
debcamp
aktív tag
válasz
Gergosz2 #25827 üzenetére
Akkor már 10 lesz szerintem. Ha tényleg ez a baja, hogy nem támogatja a 7-et.
így már értem, köszönömEgyébként az Nvidia oldalán van ehhez a gpu-hoz Vista 7 8 8.1 és 10 driver is..
Illetve régebbi tervező program miatt akartak 7-et, azon megy biztos. De akkor lesz Win 10 és reméljkük azon is fogKöszönöm
-
debcamp
aktív tag
Üdv,
Lett véve egy ASUS K501LX DM116D laptop, ajánlással, hogy egy remek gép.
Gtx 950m van benne elvileg, de hogy remek lenne e játékokra, nem tudom, mert van egy kis gond.
Olyan problémám van, hogy hiába telepítem fel a hivatalos Nvidia oldalról a legfrissebb 361.91 drivert (Win7 64), nem látom, hogy fent lenne. Dota 2 alatt pedig siralmas 17-19fps-t produkál..
Szerintem ennél jóval többet kellene mennie, pláne hogy you.tube-on ugyan ezzel a vga-val és játékkal, ua beállításokkal 60+ fps van.[link]Ha megnyitom az Nvidia GeForce Experience-t, akkor feldobja, hogy van frissítés és tölti is le, pedig az van fent amit épp le is akar tölteni.. a Február 15-ei 361.91 (320Mb). Vicc..
Hiába engedtem rá a frissítést (bár feleslegesnek véltem mert ua verzió, de hátha) nem változott semmi, ugyan úgy restart után feldobja, hogy van frissítés és szedné le, pedig az előbb csinálta meg..Illetve az "illesztőprogram" fülön kívül, minden szürke, nem lehet vele semmit sem csinálni.
Semmit nem lehet beállítani, mintha nem is lenne fent.. nem értem. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest