Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• debcamp

aktív tag

Üdv!
    Egy laptop kellene, 3D renderelés (építészeti látványtervek,tervezés ArchiCADban, ilyesmi)
    - 15" méret
    - Nincs extra kívánság
    - Hordozva lenne, de nem mindennap. Heti kb 1-3 alkalom városon belül, elvétve 7végén távolsági utazások alkalmával.
    - Keret 250 max, lehet kevesebb ha nem vesztünk lényeges különbséget a $ javára :U
    - Asus pártiság (és legyen piros! :O Hát erről azonnal lebeszéltem.. Nők.. :U :DDD )
    Az igények alapján (bár nem vagyok benne az ArchiCAD és renderelés világában) én azt gondolnám, hogy FullHD felbontás, i7, 4/8GB ram, meg vmi normálisabb vga.
    Így eső blikkre egy régebbi és egy újabb Asus.
    X550JX-DM324T és K501LX-DM047D
    Ami a száraz adatok szerinti különbség ahogy látom (laikusként és google-val)(a többi ua.):
    CPU i7 4720HQ vs 5500U: 4m/8sz vs 2m/4sz (ezen kívül teljesítményben ahogy néztem elenyésző a különbség.. cpuboss. viszont passmark szerint lényeger, majsd dupla a régebbi javára.. viszont melegebb is fórumok szerint..
    VGA 950M: 4GB ddr3 vs 2GB ddr3 (nagyobb mélységekbe nem mentem)
    ÁR: 260e vs 240e
    Amit tudok tudni vélek..hallottam, hogy a K széria minőségibb darab, fém ház stb.. az X talán műa és összeszerelésben sem top.. (?)

Nos.. jó nyomon vagyok-e? Jól látom a szitut?

Új hozzászólás Aktív témák