- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcload21
tag
Sziasztok.
ASUS G513RC laptopomba szeretnék majd + ssd-t tenni. Két foglalat van, az egyikben gyárilag van egy 512gb-os. Elvileg foglalatonként 512gb és 1 terás ssd-t támogat. Beszéltem az Asus-sal és ők is ezt mondták. Úgy terveztem, hogy egy 4 terásat fogok majd bele venni vmikor, mivel ekkorára lenne szükségem. Így nem tudom mi legyen. Ez elég fura, hogy még 2tb- os sem mehet bele; vagy valójában mehet a 2 és 4 is csak ez nem hivatalos?
(Szeretnék egy Rog Arion külső ssd házat is venni, ami elvileg 2tb-ig támogat, de állítólag nyugodtan lehet bele 4tb-os ssd-t is tenni...) -
mcload21
tag
Nem tudom, hogy miért került ide a hozzászólás, amikor a Toshiba topicba írtam ...
-
mcload21
tag
Sziasztok. Gondolkodok egy Toshiba Satellite a60-302 megvételén. Nem tudom, hogy mikor adták ki, de gyárilag XP-vel árulták. Az érdekelne, hogy win98 és Millenium driverek léteznek hozzá? - vga-hoz úgy tudom, hogy igen ... de nem biztos. Csak akkor venném meg, ha van mindenhez driver, mert Xp és Me futna a gépen. A Me. kell jópár régebbi játék miatt, ami XP-n már nem fut.
http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a60-302/
-
mcload21
tag
Sziasztok. Van egy Asus R011PX netbook-om. Van benne egy mini pci e foglalat, amiben most a wifi kártya van. Ennek a helyére rakhatnék egy Broadcom crystal hd videógyorsítót. Viszont akadnak elvétve mini pci e foglalatos kis VGA-k. Akkor inkább érdemes lenne egy ilyet belerakni. Az a kérdés, hogy vajon együtt működne e a rendszerrel. A bios tudná e kezelni. Esetleg van olyan kártya ami az integrált vga-nak segít be és így gyorsítja a rendszert?
Ilyen kártyákról, és ilyen tuningokról hol lehet olvasni? -
mcload21
tag
Sziasztok. Az a problémám, hogy vettem kb fél éve egy asus netbook-ot, ami a 720p-s videókat simán le is játsza, de én szeretném, ha a full HD-s filmeket is lehetne rajta futtatni. Van olyan lehetőség, hogy veszek bele egy Crystal HD video gyorsítót. Engem viszont az érdekelne, hogy ha már ott van a gépben a mini pci-e foglalat, abba nem lehet venni és belerakni egy normális VGA-t ami gond nélkül futtaja a nagyfelbontású videókat?
Vannak ilyen VGA-k? BIOS-ban netbook-nál ilyenkor lenne olyan lehetőség, hogy átkapcsolok a másik VGA-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest