- Kezünkben a Honor Magic V5
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donci2
csendes tag
Üdv!
Az én asusom (A6U) most két és fél éves. Semmilyen műanyag és egyéb problémám nem volt vele. Kivéve az említett TSST-t. Nekem valóban még az elején bekrepált, de annyira kellett a masina, hogy nem tudtam beadni gariba javításra. Meg annyira nem is érdekelt a dolog, mert nem használtam. Most viszont írtad, hogy 9eFt-ért vettél hozzá egy írót. Hol? Nem volt gond az előlap profiljával?? Annak idején én azért nem vettem bele sajátot. -
donci2
csendes tag
Szevasztok!
Segítséget szeretnék kérni notebookon és mobiltelefonon történő internetezéshez.
Van egy ASUS laptopom (ha jól emlékszem a6u sorozat - turion, xp home, 512mb) és egy Nokia E50 telefonom Pannonos üzleti előfizetéssel. Néhány nap múlva nyaralni megyek és a munkám miatt szükséges lenne, ha sikerülne valahogyan dolgozgatnom.
Vettem egy bluetooth adaptert a gépbe és az előfizetésem is fog tartalmazni valamilyen internetes csomagot.
Tudnátok némi segítséget adni a beállításhoz? Eddig egyszer láttam hasonlót, de az akkor infrán keresztül történt és a beállításokra sem emlékszem.
Előre is nagyon köszönöm!!!
András -
donci2
csendes tag
Az ASUS ''One Touch Wizzard''jával, de néha Windows alatt, a hálózati kapcsolatok/tcp-ip nél. fix ip itthon a legjobb dolog. Ha elmegy alukálni a laptop a dhcp ipvel, akkor ébredéskor természetesen mindenféle macera következik. Ismét kérni kell és ez valami miatt nem működött tökéletesen nálam. Ezért leállítottam a dhcp-t és minden induláskor kis kezemmel beállítottam a fix ip-t.
De ma éjjel megtaláltam a csodálatos ''Mobil Manager'' programot. Ezzel minden gondom elmúlt. Eddig, hogy ezt mieért nem vettem észre???.... Ez engem minősít,de most minden OK.
Köszönöm! -
donci2
csendes tag
Szevasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy Asus A6U laptop wlanjával kapcsolatosan.
Képtelen vagyok rábírni arra, hogy fix ipt használjon. Állandóan manuálisan állítgatom az ipt és már kezdem únni.
Előre is köszönök minden ötletet.
András
Új hozzászólás Aktív témák
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Facebook és Messenger
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB! BeszámítOK
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest